Cupa ''Pestisorul de aur, editia aV-a.

In jos

Cupa ''Pestisorul de aur, editia aV-a.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mar Apr 17, 2018 8:56 am

Asteptam propuneri pentru acest subiect.

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ''Pestisorul de aur, editia aV-a.

Mesaj Scris de Donose Octavian la data de Dum Mai 06, 2018 12:08 pm

Anul acesta Asociaţia Pescarilor Sportivi Feroviari şi Prietenii – VALURI DE CRAP va organiza pe data de 10.06.2018 ediţia a V-a a concursului ,,Peştişorul de aur”. Acest concurs care a ajuns deja la a V – a ediţie este una dintre cele mai importante realizări ale asociaţiei noastre. Pentru micuţii participanţi care au participat la toate ediţiile putem spune că i-am văzut cum au crescut alături de noi.
      Mulţumim încă o dată tuturor participanţilor şi celor fără de care acest concurs nu s-ar fi putut desfăşura în aceşti ani:
- Magazinul de articole de pescuit MARELE PESCAR din Bucureşti,
- Magazinul de articole de pescuit PESCAR DE PESCAR din Galaţi,
- Firmei de comerţ şi distribuţie online DANIEL din Galaţi.
        Pentru că la a V – a ediţie  a concursului ,,Peştişorul de aur” putem spune că este o ediţie aniversară după concursul de pescuit, Asociaţia Pescarilor Sportivi Feroviari şi Prietenii – VALURI DE CRAP va marca acest eveniment prin organizarea unui concurs de înălţat zmee: ,,VALURI DE CRAP, HAP, HAP.
       Dacă ne întoarcem în timp şi ne revedem copilăria noastră poate că cei mai mulţi dintre noi retrăiesc nostalgia acelor vremuri cu ţurca, 9 pietre, fotbal jucate pe maidan sau pe trotuarul dintre blocuri. În acele vremuri am învăţat să construim zmee din hârtia albastră cu care făceam coperţi pentru protecţia caietelor de şcoală. Fără să vrem zborul ne fascinează pe toţi astfel încât poate că înălţarea unui zmeu ne dă aceiaşi adrenalină ca şi prinderea unui peştişor. Cred că în ziua de azi tânăra generaţie este privată de multe lucruri frumoase pe care noi le-am trăit.
      Motivat de aceste aspecte APSFP-VALURI DE CRAP va organiza concursul de înălţat zmee: ,,VALURI DE CRAP, HAP, HAP.
       La acest concurs pot participa cei prezenţi la concursul ,,Peştişorul de aur” indiferente de vârstă cu condiţia să fie însoţit de copii sau nepoţi. Se va premia cel mai frumos zmeu respectiv zmeul care se poate apropia cel mai mult de ,,nori”.
     De asemeni la sfârşitul acestui concurs se va organiza o tombolă care va avea ca premiu două zmee ,,HAP, HAP”
Cu stimă!
Echipa VALURI DE CRAP

_________________


Donose Octavian
PRESEDINTE
PRESEDINTE

Varsta : 57
Data de inscriere : 21/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ''Pestisorul de aur, editia aV-a.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mier Mai 09, 2018 10:15 am

REGULAMENT DE DESFASURARE A CONCURSULUI DE PESCUIT
organizat de Asociaţia Pescarilor Sportivi Feroviari şi Prietenii
 VALURI DE CRAP
„PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia a V-a, 10 iunie 2018:

        Condiţii de participare:
        Înscrierea la concurs se face pe forumul  Asociaţiei, în limita celor 70 de locuri alocate, în tabelul deschis în acest scop.
        Pentru relaţii suplimentare,  persoanele care pot fi contactate sunt:
- Donose Octavian : telefon-0723254356; Calciu Dan: telefon-0741359774.
         De asemenea, în situaţiile de abandon  dinaintea concursului, se solicită avizarea celor menţionaţi mai sus, pentru a da posibilitatea unui alt copil să participe.
        Concursul se adresează copiilor din clasele I-IV sau chiar mai mici, dacă au trăit experienţa unei ieşiri pe malul apei, vârsta maximă pentru a putea participa fiind de 11 ani. Fiecare participant va fi obligatoriu însoţit de catre un părinte/însoţitor care va fi obligat, la randul sau,  să-şi decline calitatea şi să-şi asume răspunderea pentru supravegherea concurentului pe toată durata concursului şi în timpul celorlalte activităţi organizate colateral desfăşurării acestuia (festivitate de premiere, etc.).
        Ţinând cont de anotimp şi de protecţia care trebuie asigurată participanţilor, însoţitorii trebuie să asigure mijloace de protecţie (umbrele) şi echipament adecvat mediului de desfăşurare, astfel încât cei mici să nu fie expuşi razelor solare sau eventualelor precipitaţii. Pentru a nu-i obosi pe tinerii participanti solicitam insotitorilor sa le asigure scaune camping micilor concurenti.
 
REGULAMENT DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI
 
    1. Concursul se va desfăşura pe pârâul Chineja în dreptul staţiei de cale ferată din Localitatea Tuluceşti, pe data de 10 Iunie 2018.
    Punctul de întâlnire a participanţilor va fi pe data  de 10.06.2018,  ora 8:30,  la staţia de cale ferată din LocalitateaTuluceşti.
Precizare:Cei care au participat şi în anii anteriori respectiv cunosc locaţia de desfăşurare a concursului respectiv modul în care se face accesul se pot prezenta direct la locul de desfăşurare.
   2. Concursul se adresează numai celor ÎNSCRIŞI.
   3. Fiecare participant va primii un bileţel cu numărul standului în care va pescui.
   4. Locul de desfăşurare este în standurile marcate pe malul apei. Durata concursului este de 2 ore din momentul în care fiecare participant a ocupat locul în stand. Ora la care se declară începerea concursului va fi stabilită de către arbitrii;
   5. CONCURSUL SE VA DESFĂŞURA INDIVIDUAL;
   6. Scopul concursului este promovarea pescuitului în rândul copiilor precum şi un cadou de ziua copilului. Acest cadou pe care dorim să-l facem micuţilor participanţi vine cu întârziere deoarece sezonul de pescuit recreativ în anul 2018 începe pe data de 05.06.2018;
   7. Număr de scule: se va utiliza o singură undiţă de 4 m, cu linie prevăzută cu un singur înaintaş. Undiţa şi linia vor fi oferite  gratuit, fiecărui participant,  de catre magazinul MARELE PESCAR din Bucureşti.
De asemenea, organizatorii vor asigura linii de rezervă (cârlige legate) pentru situaţiile neprevăzute ( deteriorarea sau pierderea de catre participanţi a accesoriilor cu care au fost dotaţi).
Există si posibilitatea ca participanţii să pescuiască cu undiţa/lanseta proprie cu plută şi linie cu un singur înaintaş (cârlig).
  8. Momeala folosită: se poate folosi orice tip de momeală (mămăligă, viermuşi, râme, pâine). Momeala va fi asigurată gratuit,  de catre organizatori,  sub formă de viermuşi sau de către


părinţii/însoţitorii participanţilor,  în cazul în care aceştea optează pentru altă variantă alternativă de momeală.
   9. Nădire: se poate folosi orice tip de nadă care va asigurată de către părinţi/însoţitorii participanţilor.

  10. Obligaţiile părinţilor/însoţitorilor legate de desfăşurarea propriu-zisă a concursului:
-  în cazul în care participanţii nu au îndemânarea necesară, aruncarea ustensilelor de pescuit se poate face de părinţi/însoţitori;
- punerea momelii în cârlig se poate face de părinţi/însoţitori;
- scoaterea peştişorilor din cârlig se poate face de către părinţi/însoţitori sau în situaţiile în care nu se reuşeşte eliberarea peştişorilor din cârlig de cei menţionaţi de către arbitrii.
   11. Prinderea, respectiv aducerea peştilor la mal, se poate face NUMAI DE CĂTRE PARTICIPANŢI.

Precizare: Nerespectarea acestei prevederi duce la excluderea din concurs a participanţilor.

   12. Fiecare participant va avea din dotare proprie o găleată cu apă în care vor fi păstraţi peştii până la măsurarea de către arbitrii, după care vor fi eliberaţi. Periodic, arbitrii se vor deplasa la fiecare participant pentru măsurarea „capturilor” şi eliberarea lor.

EVALUARE REZULTATE ŞI PREMIERE:
  
1. Fiecare participant va primi o „Fişă de participare la concurs”.
   2. În „Fişa de participare la concurs”, arbitrii vor nota fiecare captură şi numărul de puncte obţinute de către participanţi;
   3. Se punctează cu cate un punct fiecare peşte prins, indiferent de marimea lui. Astfel, numărul de puncte acordat fiecarui concurent va fi egal cu numarul de pesti pe care acesta i-a prins.
  4. Câştigători sunt participanţii care acumulează, însumat, cel mai mare număr de puncte.
  5. Se premiază, în ordinea rezultatelor obţinute, locul I, II şi III, trofeul competiţiei (cel mai mare peşte prins) precum si restul participantilor. Premiile constau în diplome, medalii şi cadouri.
  6. Festivitatea de premiere se va desfăşura după ce comisia de arbitrii va valida rezultatele concursului ;
(nota: vor fi premiati toti copii, indiferent de pozitia acestora in clasament! Dar, va rugam, ca acest lucru sa ramana secretul nostru, al celor mari!)
 
ALTE PRECIZĂRI
 
La eveniment pot asista şi alţi susţinători ai participanţilor care nu au dreptul de a interveni în desfăşurarea competiţiei.
Aceştia au obligaţia:
-          să se abţină de la orice manifestare zgomotoasă, care îi poate deranja pe ceilalţi participanţi;
-          să se abţină de la orice comentarii în legătură cu ceilalţi participanţi la concurs; nu este admisă niciun fel de remarcă necuviincioasă la adresa acestora.
 
Este obligatorie păstrarea curăţeniei în perimetru; în acest scop, fiecare echipa (participant, însoţitor/părinte, susţinător, după caz) îşi va aduce de acasă câte un sac menajer pe care îl va folosi pentru depozitarea resturilor de orice fel; aceşti saci, după umplere, vor fi aduşi în locurile special amenajate.
Deplasarea participanţilor la locul de desfăşurare a concursului se va face pe cheltuiala proprie.

*****ECHIPA VALURI DE CRAP*****

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ''Pestisorul de aur, editia aV-a.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Vin Mai 11, 2018 9:38 am

FORMULAR DE INSCRIERE
NR.
CRT.
PARTICIPANTINSOTITOR
1.Cornea Iustin
2.Manolache Andreea
3.Adetu ElenaAdetu Sorin
4.Adetu ConstantinAdetu Dumitru
5.Cornea Darius CristianCornea Ilie
6.Cornea Larisa MariaCornea Lucian
7.Popa ŞtefanPopa Sergiu
8.Popa IngridPopa Mihaela
9.Munteanu Darius ŞtefanMunteanu Laura
10.Enache BiancaEnache Viorel
11.Cornea Maria
12.Raducu LuciRaducu Gigi
13.Vlasie Tudor AndreiVlasie Tudor Cosmin
14.Busila Daria MariaBusila Florin
15.Busila Ana PatriciaBusila Loredana
16.Duţă Lăpuşneanu AlexandruDuţă Lăpuşneanu Angela
17.Duţă Lăpuşneanu TeodoraDuţă Lăpuşneanu Ştefan
18.Reveş PetruReveş Carol
19.Baurda AndreiBaurda Elisabeta
20.Dan Ioan EduardDan Domenico
21.Tudor Cezar BastonRadu Baston
22.Ionuț Nicolas CazacuIonel Cazacu
23.Teodor OpreaDaniel Gigel Oprea
24.Alexandru OpreaNicoleta Oprea
25.Raluca GheorgheDaniel Gheorghe
26.Alexandra GheorgheGabriela Gheorghe
27.Maria NicolaeIonica Nicolae
28.Ştefania NicolaeElena Nicolae
29.Popa Ana
30.Popa Octavian
31.Bancu Razvan Andrei
32.Bancu Vladut Mihai
33.Butuc Mara Ioana
34.Lungu Petru Alin
35.Lungu Marius
36.Tabacaru Ayana
37.Ceapa Denis
38.Darie Luca
39.Cimpoesu Andra
40.Cazacu Ovidiu
41.Rusu TudorRusu Ioan
42.Iacob Andra
43.Cimpoesu David
44.Bolohan David
45.Bolohan Razvan
46.Gutu Stefan
47.Gutu Iustin
48.Ciuca Simona
49.Caraghiulea Valentin
50.Budescu Gabriela
51.Ghelm Teodor
52.Zota Denisa
53.Anghelescu Andrei
54.Manea Mihai
55.Calciu Elena Aida
56.Cornea Rares
57.Lapteacru Bogdan
58.Lapteacru Gabriel
59.Munteanu Marian
60.Macovei Maria
61.Macovei Ioana
62.Stefan Sofia Ioana
63.Chiochiu Yanis
64.Chiosa Sebi
65.Onuta Maya
66.Isvoranu AlexandruIsvoranu Dan
67.Toma Albert NicholasMasalau Cornel
68.Mocanu Florin Flavius
69.Mocanu Cristina Andreea
70.
71.
72.
73.

Kelm Maria
Kelm Efrem
Mindru Pavel
Chiricuta David Andreas


Ultima editare efectuata de catre Alexandru in Sam Iun 09, 2018 2:02 pm, editata de 5 ori

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ''Pestisorul de aur, editia aV-a.

Mesaj Scris de Donose Octavian la data de Lun Mai 28, 2018 11:42 am

    Bună ziua!
    După cum am observat din experienţa anilor anteriori, pentru buna desfăşurare a Concursului ,,Peştişorul de aur” trebuie să ne mobilizăm, prin asistarea micuţilor participanţi cu câţi mai mulţi arbitrii.
   Aşa cum la celelalte evenimente organizate pe secţiunile de pescuit sportiv respectiv recreativ participăm venim cu rugămintea pentru membrii asociaţiei, care sunt liberi la data de 10.06.2018 să ne sprijine în organizarea Concursului ,,Peştişorul de aur” ediţia a V-a.
  Pentru confirmare persoana de contact este colegul nostru Dan Calciu.
  Cu stima.
VALURI DE CRAP

_________________


Donose Octavian
PRESEDINTE
PRESEDINTE

Varsta : 57
Data de inscriere : 21/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ''Pestisorul de aur, editia aV-a.

Mesaj Scris de danstel la data de Mar Mai 29, 2018 9:43 am

Salutare prieteni! Pentru ca la data concursului fiul meu cel mic este plecat intr-o excursie cu scoala, voi putea participa doar in calitate de arbitru.

_________________

avatar
danstel
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 52
Localizare : Galati, 0745314653
Data de inscriere : 20/04/2012

Sus In jos

Re: Cupa ''Pestisorul de aur, editia aV-a.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mar Mai 29, 2018 4:15 pm

@danstel a scris:Salutare prieteni! Pentru ca la data concursului fiul meu cel mic este plecat intr-o excursie cu scoala, voi putea participa doar in calitate de arbitru.
Si eu care credeam ca fiul dumitale pleaca in excursie cu colegii... Adu-l pe Iorgu la concurs.

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ''Pestisorul de aur, editia aV-a.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mar Mai 29, 2018 4:16 pm

A fost actualizata lista cu participanti la data de 29.05.2018.

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ''Pestisorul de aur, editia aV-a.

Mesaj Scris de dan calciu la data de Joi Mai 31, 2018 7:14 am

Popa Ana -tata
Popa Octavian -tata
Bancu Razvan Andrei -tata
Bancu Vladut Mihai -bunic
Butuc Mara Ioana - Enciu Gabi
Lungu Petru Alin-tata
Lungu Marius - tata
Tabacaru Ayana - tata
Ceapa Denis - tata
Darie Luca - tata
Cimpoesu Andra - frate
Cazacu Ovidiu - tata

_________________
pupati si eliberati!...?
avatar
dan calciu
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012

Sus In jos

Re: Cupa ''Pestisorul de aur, editia aV-a.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Joi Mai 31, 2018 9:01 am

@dan calciu a scris:Popa Ana -tata
Popa Octavian -tata
Bancu Razvan Andrei -tata
Bancu Vladut Mihai -bunic
Butuc Mara Ioana - Enciu Gabi
Lungu Petru Alin-tata
Lungu Marius - tata
Tabacaru Ayana - tata
Ceapa Denis - tata
Darie Luca - tata
Cimpoesu Andra - frate
Cazacu Ovidiu - tata
Au fost inscrisi.

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ''Pestisorul de aur, editia aV-a.

Mesaj Scris de dan calciu la data de Vin Iun 01, 2018 7:11 am

Iacob Andra mama
Cimpoesu David mama
Bolohan David tata
Bolohan Razvan tata
Gutu Stefan tata
Gutu Iustin tata
Ciuca Simona tata
Caraghiulea Valentin mama
Budescu Gabriela tata
Ghelm Teodor mama
Zota Denisa tata
Anghelescu Andrei tata
Manea Mihai tata
Calciu Elena Aida - Calciu Ana Maria

_________________
pupati si eliberati!...?
avatar
dan calciu
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012

Sus In jos

Re: Cupa ''Pestisorul de aur, editia aV-a.

Mesaj Scris de bodo771 la data de Lun Iun 04, 2018 5:01 pm

Va rog sa-l treceti si pe CORNEA RARES cu tatal. Multumesc

bodo771
incepator
incepator

Varsta : 41
Data de inscriere : 05/06/2016

Sus In jos

Re: Cupa ''Pestisorul de aur, editia aV-a.

Mesaj Scris de dan calciu la data de Mar Iun 05, 2018 4:17 pm

Lapteacru Bogdan tata
Lapteacru Gabriel tata
Munteanu Marian tata
Macovei Maria tata
Macovei Ioana tata
Stefan Sofia Ioana Teodora tata
Chiochiu Yanis tata
Chiosa Sebi tata
Onuta Maya Teodora tata

_________________
pupati si eliberati!...?
avatar
dan calciu
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012

Sus In jos

Re: Cupa ''Pestisorul de aur, editia aV-a.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mar Iun 05, 2018 5:15 pm

Lista a fost actualizata la data de 05.06.2018.

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ''Pestisorul de aur, editia aV-a.

Mesaj Scris de dan calciu la data de Mar Iun 05, 2018 9:27 pm

Mocanu Florin Flavius tata
Mocanu Cristina Andreea tata
Kelm Maria mama
Kelm Efrem mama
Mindru Pavel tata

_________________
pupati si eliberati!...?
avatar
dan calciu
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012

Sus In jos

Re: Cupa ''Pestisorul de aur, editia aV-a.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mar Iun 05, 2018 10:43 pm

@dan calciu a scris:Mocanu Florin Flavius tata
Mocanu Cristina Andreea tata
Kelm Maria mama
Kelm Efrem mama
Mindru Pavel tata
Mai opreste-te. Mai lasa si pentru la anu'.

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ''Pestisorul de aur, editia aV-a.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Sam Iun 09, 2018 2:05 pm

Hai, ne vedem maine!

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ''Pestisorul de aur, editia aV-a.

Mesaj Scris de Donose Octavian la data de Mier Iun 13, 2018 8:05 am

Buna ziua.
       Anul acesta ca şi în anii anteriori am reuşit să trecem cu bine examenul organizării concursului de pescuit cu copii ,,Peştişorul de aur”.
      Fiind a  V-a ediţie pentru noi a avut o conotaţie deosebită. Sunt 5 ani de când reuşim să aducem bucuria pe feţele micuţilor participanţi în pragul  celei mai iubite vacanţe – vacanţa de vară.
       Mulţumim încă o dată tuturor participanţilor şi celor fără de care acest concurs nu
s-ar fi putut desfăşura:
- Magazinul de articole de pescuit MARELE PESCAR din Bucureşti,
- Magazinul de articole de pescuit PESCAR DE PESCAR din Galaţi,
- Firmei de comerţ şi distribuţie online DANIEL,
- Firmelor SC ADU SRL şi SC DIROM SRL.
       De asemeni mulţumesc colegilor din cadrul asociaţiei care s-au implicat în reuşita acestui eveniment.
       Cu această ocazie le transmitem micuţilor participanţi o vacanţă frumoasă, sănătate şi numai bucurii alături de cei dragi.
Cu stimă!
Echipa VALURI DE CRAP

_________________


Donose Octavian
PRESEDINTE
PRESEDINTE

Varsta : 57
Data de inscriere : 21/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ''Pestisorul de aur, editia aV-a.

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum