Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Donose Octavian la data de Dum Feb 21, 2016 8:04 am

Conform hotărârii luate cu ocazia adunării generale din 17.01.2016 anul acesta vom continua tradiția organizării concursului ,,Peștișorul de aur”. Am propus data de 12 iunie 2016 deoarece este prima duminică după deschiderea sezonului de pescuit în ape colineare și de șes. La data menționată copiii mai câteva zile până la mult așteptata vacanță de vară deci ghiozdanul se poate spune că l-au agățat în cui. Vin cu propunerea ca locația aleasă să fie tot Tulucești motiva de faptul că accesul este facil inclusiv pentru copiii din localitate. Magazinul MARELE PESSCAR ne ajută și în acest an cu 70 de vărgi și monturi pentru micii participanți. În concluzie la fel ca și anul trecut vom avea 70 de locuri disponibile, din care jumătate le vom pune la dispoziție copiilor din localitatea Tulucești și din localitățile învecinate. Sper să reușim să ne mobilizăm astfel încât desfășurarea să se facă în condiții optime. Din experiența anului trecut reiese că vom avea nevoie de cel puțin 7 arbitrii. Dacă cumva mai găsim și alte surse de sponsorizare acestea vor fi binevenite.
Cu stima.
Octavian Donose

_________________


Donose Octavian
PRESEDINTE
PRESEDINTE

Varsta : 57
Data de inscriere : 21/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de dan calciu la data de Dum Feb 21, 2016 4:49 pm

Astept mai mult ajutor de la sectiunea de crap

_________________
pupati si eliberati!...?
avatar
dan calciu
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mar Feb 23, 2016 11:47 am

REGULAMENT DE DESFASURARE A CONCURSULUI DE PESCUIT
organizat de Asociaţia Pescarilor Sportivi Feroviari şi Prietenii
 VALURI DE CRAP
„PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia aIII-a, 12 iunie 2016:


Condiţii de participare
Înscrierea la concurs se face pe forumul  Asociaţiei, în limita celor 70 de locuri alocate, în tabelul deschis în acest scop.
Pentru relaţii suplimentare,  persoanele care pot fi contactate sunt:

-Donose Octavian: telefon-0723254356.
-Calciu Dan: telefon-0741359774.
De asemenea, în situaţiile de abandon  dinaintea concursului, se solicită avizarea celor menţionaţi mai sus, pentru a da posibilitatea unui alt copil să participe.
Concursul se adresează copiilor din clasele I-IV sau chiar mai mici, dacă au trăit experienţa unei ieşiri pe malul apei, vârsta maximă pentru a putea participa fiind de 11 ani. Fiecare participant va fi obligatoriu însoţit de catre un părinte/însoţitor care va fi obligat, la randul sau,  să-şi decline calitatea şi să-şi asume răspunderea pentru supravegherea concurentului pe toată durata concursului şi în timpul celorlalte activităţi organizate colateral desfăşurării acestuia (festivitate de premiere, etc.).
Ţinând cont de anotimp şi de protecţia care trebuie asigurată participanţilor, însoţitorii trebuie să asigure mijloace de protecţie (umbrele) şi echipament adecvat mediului de desfăşurare, astfel încât cei mici să nu fie expuşi razelor solare sau eventualelor precipitaţii. Pentru a nu-i obosi pe tinerii participanti solicitam insotitorilor sa le asigure scaune camping micilor concurenti.

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI
 
1. Concursul se va desfăşura pe pârâul Chineja în dreptul staţiei de cale ferată din Localitatea Tuluceşti, pe data de 12 Iunie 2016.
Punctul de întâlnire a participanţilor va fi pe data  de 12.06.2016,  ora 9:00,  la staţia de cale ferată din LocalitateaTuluceşti
2. Concursul se adresează numai celor ÎNSCRIŞI.
3. Ordinea de desfăşurare a competiţiei se va face prin tragere la sorţi, care va avea loc la ora 10,00 pe malul apei, în dreptul standurilor marcate pentru concurs. Până la ora menţionată anterior  părinţii/însoţitorii vor semna angajamentul. Pentru cei care sunt familiarizaţi cu zona, prezentarea se poate face direct la locul de desfăşurare a tragerii la sorţi.
4. Locul de desfăşurare este în standurile marcate pe malul apei. Durata concursului este de 2 ore din momentul în care fiecare participant a ocupat locul în stand. Ora la care se declară începerea concursului va fi stabilită de către arbitrii;
5. CONCURSUL SE VA DESFĂŞURA INDIVIDUAL;
6. Scopul concursului este promovarea pescuitului în rândul copiilor precum şi un cadou de ziua copilului;
   7. Număr de scule: se va utiliza o singură undiţă de 4 m, cu linie prevăzută cu un singur înaintaş. Undiţa şi linia vor fi oferite  gratuit, fiecărui participant,  de catre organizatori.
De asemenea, organizatorii vor asigura linii de rezervă (cârlige legate) pentru situaţiile neprevăzute ( deteriorarea sau pierderea de catre participanţi a accesoriilor cu care au fost dotaţi).
Există si posibilitatea ca participanţii să pescuiască cu undiţa/lanseta proprie cu plută şi linie cu un singur înaintaş (cârlig).
8. Momeala folosită: se poate folosi orice tip de momeală (mămăligă, viermuşi, râme, pâine). Momeala va fi asigurată gratuit,  de catre organizatori,  sub formă de viermuşi sau de către părinţii/însoţitorii participanţilor,  în cazul în care aceştea optează pentru altă variantă alternativă de momeală.
9. Nădire: se poate folosi orice tip de nadă care va asigurată de către părinţi/însoţitorii participanţilor.
10. Obligaţiile părinţilor/însoţitorilor legate de desfăşurarea propriu-zisă a concursului:
-  în cazul în care participanţii nu au îndemânarea necesară, aruncarea ustensilelor de pescuit se poate face de părinţi/însoţitori;
- punerea momelii în cârlig se poate face de părinţi/însoţitori;
- scoaterea peştişorilor din cârlig se poate face de către părinţi/însoţitori sau în situaţiile în care nu se reuşeşte eliberarea peştişorilor din cârlig de cei menţionaţi de către arbitrii.
11. Prinderea, respectiv aducerea peştilor la mal, se poate face NUMAI DE CĂTRE PARTICIPANŢI.
Precizare: Nerespectarea acestei prevederi duce la excluderea din concurs a participanţilor.
12. Fiecare participant va avea din dotare proprie o găleată cu apă în care vor fi păstraţi peştii până la măsurarea de către arbitrii, după care vor fi eliberaţi. Periodic, arbitrii se vor deplasa la fiecare participant pentru măsurarea „capturilor” şi eliberarea lor.

EVALUARE REZULTATE ŞI PREMIERE:
1. Fiecare participant va primi o „Fişă de participare la concurs”.

2. În „Fişa de participare la concurs”, arbitrii vor nota fiecare captură şi numărul de puncte obţinute de către participanţi;
3. Se punctează cu cate un punct fiecare peşte prins, indiferent de marimea lui. Astfel, numărul de puncte acordat fiecarui concurent va fi egal cu numarul de pesti pe care acesta i-a prins.

4. Câştigători sunt participanţii care acumulează, însumat, cel mai mare număr de puncte.
5. Se premiază, în ordinea rezultatelor obţinute, locul I, II şi III precum si restul participantilor. Premiile constau în diplome şi cadouri.
     6. Festivitatea de premiere se va desfăşura după ce comisia de arbitrii va valida rezultatele concursului ;
(nota: vor fi premiati toti copiii, indiferent de pozitia acestora in clasament! Dar, va rugam, ca acest lucru sa ramana secretul nostru, al celor mari!)
 
ALTE PRECIZĂRI
 
La eveniment pot asista şi alţi susţinători ai participanţilor care nu au dreptul de a interveni în desfăşurarea competiţiei.
Aceştia au obligaţia:
-          să se abţină de la orice manifestare zgomotoasă, care îi poate deranja pe ceilalţi participanţi;
-          să se abţină de la orice comentarii în legătură cu ceilalţi participanţi la concurs; nu este admisă niciun fel de remarcă necuviincioasă la adresa acestora.
 
Este obligatorie păstrarea curăţeniei în perimetru; în acest scop, fiecare echipa (participant, însoţitor/părinte, susţinător, după caz) îşi va aduce de acasă câte un sac menajer pe care îl va folosi pentru depozitarea resturilor de orice fel; aceşti saci, după umplere, vor fi aduşi în locurile special amenajate.
Deplasarea participanţilor la locul de desfăşurare a concursului se va face pe cheltuiala proprie.

*****ECHIPA VALURI DE CRAP*****


Ultima editare efectuata de catre Alexandru in Mar Feb 23, 2016 12:11 pm, editata de 1 ori

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mar Feb 23, 2016 12:10 pm

Inainte de a da ''unda verde'' inscrierilor la acest concurs, va rog sa notati, mai jos, eventualele obiectiuni in legatura cu desfasurarea evenimentului.
Deasemenea, cei care se ofera atat sa arbitreze, precum si sa participe la organizare, sant invitati sa-si confirme initiativa.

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de dan calciu la data de Mar Feb 23, 2016 9:09 pm

se pot face 2 sectiuni , una cu prescolari si una de scolari pentru echilibrarea concursului

_________________
pupati si eliberati!...?
avatar
dan calciu
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de razvan negru la data de Mier Feb 24, 2016 8:31 am

Propun sa nu se mai masoare pestisorii , dureaza foarte mult si copiii se plictisesc.

_________________

avatar
razvan negru
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 37
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 16/04/2012

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de CosmaD la data de Mier Feb 24, 2016 11:21 am

Buna ziua!
Ambele idei referitoare la concursul pentru copii sunt bune!
...dar de iesirea la stationar pentru seniori nu se aude nimic? In partea a-2-a  a lunii Mai e bine? Ce spuneti?
   Fire intinse!
avatar
CosmaD
pescar de patru stele
pescar de patru stele

Varsta : 46
Data de inscriere : 25/09/2014

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de razvan negru la data de Mier Feb 24, 2016 11:26 am

Unde ? Cum? Cand ?

_________________

avatar
razvan negru
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 37
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 16/04/2012

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de razvan negru la data de Mier Feb 24, 2016 11:26 am

Pe ce balta va fi concursul ?

_________________

avatar
razvan negru
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 37
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 16/04/2012

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mier Feb 24, 2016 1:49 pm

@dan calciu a scris:se pot face 2 sectiuni , una cu prescolari si una de scolari pentru echilibrarea concursului
Pai si care ar fi diferenta? Ideea este sa nu mai pierdem timp cu masurare, cantarire, etc. Micutii se plictisesc repede. Asa ca trebuie sa mai simplificam lucrurile.

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mier Feb 24, 2016 1:57 pm

@CosmaD a scris:
...dar de iesirea la stationar pentru seniori nu se aude nimic? In partea a-2-a  a lunii Mai e bine? Ce spuneti?
   Fire intinse!
Putintica rabdare. Se lucreaza la asta.

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de CosmaD la data de Mier Feb 24, 2016 2:16 pm

Sa traiti! Am inteles!
avatar
CosmaD
pescar de patru stele
pescar de patru stele

Varsta : 46
Data de inscriere : 25/09/2014

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Alexandru la data de Joi Feb 25, 2016 9:21 am

@CosmaD a scris:Sa traiti! Am inteles!
Am deschis topicul pentru concursul la caras. Hai sa discutam acolo despre acest lucru, ca sa nu amestecam concursurile.

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Alexandru la data de Joi Feb 25, 2016 9:22 am

Obiectiuni pentru ''Pestisorul de aur''? Cine se ofera sa participe la jurizare, organizare?

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de razvan negru la data de Joi Feb 25, 2016 12:32 pm

Prezent....

_________________

avatar
razvan negru
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 37
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 16/04/2012

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Alexandru la data de Joi Feb 25, 2016 2:59 pm

@razvan negru a scris:Prezent....
Stiam eu...

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de razvan negru la data de Joi Feb 25, 2016 6:14 pm

Ca propunere pentru a scurta timpul de desemnare a castigatorilor ar fi sa numerotam pestii prinsi 1...2 . .3..
Iar pestii vizibili mai mari sa fie masurati pentru captura. ......

_________________

avatar
razvan negru
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 37
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 16/04/2012

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de dan calciu la data de Sam Mar 05, 2016 9:43 am

Daca nu se vor masura pestii vor fi discutii iar regulamentul din editiile trecute este foarte bun . De organizarea locului ma ocup eu, dar doresc mai multa implicare fizica, mentala si materiala din partea la toti membrii VALURI DE CRAP

_________________
pupati si eliberati!...?
avatar
dan calciu
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de razvan negru la data de Mier Mar 09, 2016 9:24 pm

E foarte greu Dane sa aduni membri pt sprijin.  ....
Fiecare îsi  vede interesul. ..... 
La final de concurs sa aduni çm cu cm.....e groaznic. ....

_________________

avatar
razvan negru
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 37
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 16/04/2012

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de razvan negru la data de Mier Mar 09, 2016 9:25 pm

Vorbesc  din experiența.

_________________

avatar
razvan negru
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 37
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 16/04/2012

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de dan calciu la data de Joi Mar 10, 2016 5:12 pm

Echipele REMIX ne acorda sprijin si prezenta

_________________
pupati si eliberati!...?
avatar
dan calciu
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de laurentiu_gl la data de Vin Mar 11, 2016 11:40 am

Salutare,

Comfirm ca membrii echipei Remix Fishing sustin si vor fi prezenti la acest eveniment.
O intiativa foarte frumoasa pe care o sustinem cu tot ce putem.
avatar
laurentiu_gl
Admin
Admin

Varsta : 33
Data de inscriere : 13/06/2013

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Donose Octavian la data de Dum Mai 29, 2016 12:02 pm

Listă înscriere concurs „Peștișorul de aur”-Tulucești: 12.06.2016
Nr.
Crt.
Nume prenume-participantNume prenume-însoțitor
1Adetu ElenaAdetu Sorin
2Adetu ConstantinAdetu Dumitru
3Cerbu AndreiCerbu Ciprian
4Cornea Darius CristianCornea Ilie
5Cornea Larisa MariaCornea Lucian
6  
7  
8  
9  
10  
11  
12  
13  
14  
15  
16  
17  
18  
19  
20  
21  
22  
23  
24  
25  
26  
27  
28  
29  
30  
31  
32  
33  
34  
35  
36  
37  
38  
39  
40  
41  
42  
43  
44  
45  
46  
47  
48  
49  
50  
51  
52  
53  
54  
55  
56  
57  
58  
59  
60  
61  
62  
63  
64  
65  
67  
68  
69  
70  

_________________


Donose Octavian
PRESEDINTE
PRESEDINTE

Varsta : 57
Data de inscriere : 21/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Donose Octavian la data de Dum Mai 29, 2016 12:08 pm

In regulamentul concursului s-a facut modificarea la departajarea participantilor. Conform regulamentului se va acorda cate un punct pentru fiecare peste prins. Trofeul concursului se va acorda participantului care prinde cel mai mare peste având lungimea minimă de 15 cm, inclusiv aripioarele de la coada. Trofeul concursului nu se cumulează cu celelalte premii.
Toate cele bune.
VALURI DE CRAP

_________________


Donose Octavian
PRESEDINTE
PRESEDINTE

Varsta : 57
Data de inscriere : 21/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Donose Octavian la data de Dum Mai 29, 2016 6:50 pm

@Donose Octavian a scris:Listă înscriere concurs „Peștișorul de aur”-Tulucești: 12.06.2016
Nr.
Crt.
Nume prenume-participantNume prenume-însoțitor
1Adetu ElenaAdetu Sorin
2Adetu ConstantinAdetu Dumitru
3Cerbu AndreiCerbu Ciprian
4Cornea Darius CristianCornea Ilie
5Cornea Larisa MariaCornea Lucian
6 Dan Ioan Edurad Dan Marian Domenico
7  
8  
9  
10  
11  
12  
13  
14  
15  
16  
17  
18  
19  
20  
21  
22  
23  
24  
25  
26  
27  
28  
29  
30  
31  
32  
33  
34  
35  
36  
37  
38  
39  
40  
41  
42  
43  
44  
45  
46  
47  
48  
49  
50  
51  
52  
53  
54  
55  
56  
57  
58  
59  
60  
61  
62  
63  
64  
65  
67  
68  
69  
70  

_________________


Donose Octavian
PRESEDINTE
PRESEDINTE

Varsta : 57
Data de inscriere : 21/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de razvan negru la data de Dum Mai 29, 2016 7:26 pm

@Donose Octavian a scris:
@Donose Octavian a scris:Listă înscriere concurs „Peștișorul de aur”-Tulucești: 12.06.2016
Nr.
Crt.
Nume prenume-participantNume prenume-însoțitor
1Adetu ElenaAdetu Sorin
2Adetu ConstantinAdetu Dumitru
3Cerbu AndreiCerbu Ciprian
4Cornea Darius CristianCornea Ilie
5Cornea Larisa MariaCornea Lucian
6 Dan Ioan Edurad Dan Marian Domenico
7 Parfene Robert Lupes G
8 Mocanu Mario Ceapa G.
9  
10  
11  
12  
13  
14  
15  
16  
17  
18  
19  
20  
21  
22  
23  
24  
25  
26  
27  
28  
29  
30  
31  
32  
33  
34  
35  
36  
37  
38  
39  
40  
41  
42  
43  
44  
45  
46  
47  
48  
49  
50  
51  
52  
53  
54  
55  
56  
57  
58  
59  
60  
61  
62  
63  
64  
65  
67  
68  
69  
70  

_________________

avatar
razvan negru
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 37
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 16/04/2012

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de CosmaD la data de Lun Mai 30, 2016 8:22 am

@razvan negru a scris:
@Donose Octavian a scris:
@Donose Octavian a scris:Listă înscriere concurs „Peștișorul de aur”-Tulucești: 12.06.2016
Nr.
Crt.
Nume prenume-participantNume prenume-însoțitor
1Adetu ElenaAdetu Sorin
2Adetu ConstantinAdetu Dumitru
3Cerbu AndreiCerbu Ciprian
4Cornea Darius CristianCornea Ilie
5Cornea Larisa MariaCornea Lucian
6 Dan Ioan Edurad Dan Marian Domenico
7 Parfene Robert Lupes G
8 Mocanu Mario Ceapa G.
9 Cosma Roxana Cosma Danut
10  
11  
12  
13  
14  
15  
16  
17  
18  
19  
20  
21  
22  
23  
24  
25  
26  
27  
28  
29  
30  
31  
32  
33  
34  
35  
36  
37  
38  
39  
40  
41  
42  
43  
44  
45  
46  
47  
48  
49  
50  
51  
52  
53  
54  
55  
56  
57  
58  
59  
60  
61  
62  
63  
64  
65  
67  
68  
69  
70  
avatar
CosmaD
pescar de patru stele
pescar de patru stele

Varsta : 46
Data de inscriere : 25/09/2014

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de razvan negru la data de Lun Mai 30, 2016 9:53 am

Cu parere de rau nu voi fi prezent la eveniment. ......

_________________

avatar
razvan negru
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 37
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 16/04/2012

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de gabi la data de Mar Mai 31, 2016 12:58 pm

Eu si Luigi Constantin vom fi in brigada de arbitri.

_________________
cucu !
avatar
gabi
BUCATAR OFICIAL
BUCATAR OFICIAL

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania
Data de inscriere : 29/09/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mar Mai 31, 2016 4:21 pm

@gabi a scris:Eu si Luigi Constantin vom fi in brigada de arbitri.
Chiar? Luigi nu stie nimic despre asta....

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Donose Octavian la data de Mier Iun 01, 2016 7:48 am

@CosmaD a scris:
@razvan negru a scris:
@Donose Octavian a scris:
@Donose Octavian a scris:Listă înscriere concurs „Peștișorul de aur”-Tulucești: 12.06.2016
Nr.
Crt.
Nume prenume-participantNume prenume-însoțitor
1Adetu ElenaAdetu Sorin
2Adetu ConstantinAdetu Dumitru
3Cerbu AndreiCerbu Ciprian
4Cornea Darius CristianCornea Ilie
5Cornea Larisa MariaCornea Lucian
6 Dan Ioan Edurad Dan Marian Domenico
7 Parfene Robert Lupes G
8 Mocanu Mario Ceapa G.
9 Cosma Roxana Cosma Danut
10 Nicolae Maria  Nicolae Ion
11 Nicolae Stefania Nicolae Elena
12 Luta Stefan Bogdan  Luta Bogdan Mihai
13 Stancioiu Stefania  Stancioiu Adrian;
14 Stancioiu Ana Maria Stancioiu Adrian;
15  
16  
17  
18  
19  
20  
21  
22  
23  
24  
25  
26  
27  
28  
29  
30  
31  
32  
33  
34  
35  
36  
37  
38  
39  
40  
41  
42  
43  
44  
45  
46  
47  
48  
49  
50  
51  
52  
53  
54  
55  
56  
57  
58  
59  
60  
61  
62  
63  
64  
65  
67  
68  
69  
70  

_________________


Donose Octavian
PRESEDINTE
PRESEDINTE

Varsta : 57
Data de inscriere : 21/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Luta Bogdan Mihai la data de Joi Iun 02, 2016 7:50 pm

Rog inscriere pentru Luta Stefan Bogdan - insotitor Luta Bogdan Mihai;
                            Stancioiu Stefania - insotitor Stancioiu Adrian;
                            Stancioiu Ana Maria - insotitor Stancioiu Adrian;
Merci

Luta Bogdan Mihai
incepator
incepator

Varsta : 47
Data de inscriere : 01/06/2016

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de valuridecrap la data de Vin Iun 03, 2016 1:26 pm

@Luta Bogdan Mihai a scris:Rog inscriere pentru Luta Stefan Bogdan - insotitor Luta Bogdan Mihai;
                            Stancioiu Stefania - insotitor Stancioiu Adrian;
                            Stancioiu Ana Maria - insotitor Stancioiu Adrian;
Merci
Este OK. Concurentii au fost inscrisi.

_________________
mereu alaturi de voi !
avatar
valuridecrap
ORGANIZATOR DE INTALNIRI
ORGANIZATOR DE INTALNIRI

Varsta : 7
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 21/07/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de izu_dan la data de Dum Iun 05, 2016 2:06 pm

Donose Octavian a scris:Listă înscriere concurs „Peștișorul de aur”-Tulucești: 12.06.2016

Nr.
Crt.
Nume prenume-participantNume prenume-însoțitor
1Adetu ElenaAdetu Sorin
2Adetu ConstantinAdetu Dumitru
3Cerbu AndreiCerbu Ciprian
4Cornea Darius CristianCornea Ilie
5Cornea Larisa MariaCornea Lucian
6 Dan Ioan Edurad Dan Marian Domenico
7Isvoranu Alexandru Isvoranu dan 
8  
9  
10  
11  
12  
13  
14  
15  
16  
17  
18  
19  
20  
21  
22  
23  
24  
25  
26  
27  
28  
29  
30  
31  
32  
33  
34  
35  
36  
37  
38  
39  
40  
41  
42  
43  
44  
45  
46  
47  
48  
49  
50  
51  
52  
53  
54  
55  
56  
57  
58  
59  
60  
61  
62  
63  
64  
65  
67  
68  
69  
70  


_________________


Donose OctavianPRESEDINTE


Bara warn :  Data nasterii : 16/02/1961
Varsta : 55
 Data de inscriere : 21/01/2011
Mesaje : 175
Puncte : 229
Reputatie : 2

   


 

izu_dan
incepator
incepator

Varsta : 50
Data de inscriere : 21/04/2015

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Donose Octavian la data de Lun Iun 06, 2016 7:34 am

@Donose Octavian a scris:
@CosmaD a scris:
@razvan negru a scris:
@Donose Octavian a scris:
@Donose Octavian a scris:Listă înscriere concurs „Peștișorul de aur”-Tulucești: 12.06.2016
Nr.
Crt.
Nume prenume-participantNume prenume-însoțitor
1Adetu ElenaAdetu Sorin
2Adetu ConstantinAdetu Dumitru
3Cerbu AndreiCerbu Ciprian
4Cornea Darius CristianCornea Ilie
5Cornea Larisa MariaCornea Lucian
6 Dan Ioan Edurad Dan Marian Domenico
7 Parfene Robert Lupes G
8 Mocanu Mario Ceapa G.
9 Cosma Roxana Cosma Danut
10 Nicolae Maria  Nicolae Ion
11 Nicolae Stefania Nicolae Elena
12 Luta Stefan Bogdan  Luta Bogdan Mihai
13 Stancioiu Stefania  Stancioiu Adrian;
14 Stancioiu Ana Maria Stancioiu Adrian;
15 Isvoranu Alexandru Isvoranu Dan
16 Popa Stefan Popa Sergiu
17  
18  
19  
20  
21  
22  
23  
24  
25  
26  
27  
28  
29  
30  
31  
32  
33  
34  
35  
36  
37  
38  
39  
40  
41  
42  
43  
44  
45  
46  
47  
48  
49  
50  
51  
52  
53  
54  
55  
56  
57  
58  
59  
60  
61  
62  
63  
64  
65  
67  
68  
69  
70  

_________________


Donose Octavian
PRESEDINTE
PRESEDINTE

Varsta : 57
Data de inscriere : 21/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Donose Octavian la data de Lun Iun 06, 2016 7:16 pm

@Donose Octavian a scris:
@Donose Octavian a scris:
@CosmaD a scris:
@razvan negru a scris:
@Donose Octavian a scris:
@Donose Octavian a scris:Listă înscriere concurs „Peștișorul de aur”-Tulucești: 12.06.2016
Nr.
Crt.
Nume prenume-participantNume prenume-însoțitor
1Adetu ElenaAdetu Sorin
2Adetu ConstantinAdetu Dumitru
3Cerbu AndreiCerbu Ciprian
4Cornea Darius CristianCornea Ilie
5Cornea Larisa MariaCornea Lucian
6 Dan Ioan Edurad Dan Marian Domenico
7 Parfene Robert Lupes G
8 Mocanu Mario Ceapa G.
9 Cosma Roxana Cosma Danut
10 Nicolae Maria  Nicolae Ion
11 Nicolae Stefania Nicolae Elena
12 Luta Stefan Bogdan  Luta Bogdan Mihai
13 Stancioiu Stefania  Stancioiu Adrian;
14 Stancioiu Ana Maria Stancioiu Adrian;
15 Isvoranu Alexandru Isvoranu Dan
16 Popa Stefan Popa Sergiu
17 Popa IngridPopa Mihaela
18 Manolache Andrea Ardeleanu Gabi
19 Cornea Iustin Cornea Cătălin
20 Popa Mihnea George Popa Virgil
21 Radoi Alexandru Radoi Vasile
22  
23  
24  
25  
26  
27  
28  
29  
30  
31  
32  
33  
34  
35  
36  
37  
38  
39  
40  
41  
42  
43  
44  
45  
46  
47  
48  
49  
50  
51  
52  
53  
54  
55  
56  
57  
58  
59  
60  
61  
62  
63  
64  
65  
67  
68  
69  
70  

_________________


Donose Octavian
PRESEDINTE
PRESEDINTE

Varsta : 57
Data de inscriere : 21/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de dan calciu la data de Mier Iun 08, 2016 10:12 am

Serafim Teodora parinti 
Bancu Razvan parinti
Cornea Rares bunic
Velescu Daniel parinti
Costea Paula parinti
Popa Octavian  parinti
Popa Anca parinti
Manea Mihai parinti
Vasiliu Alex mama
Calciu Ana Maria tata
Zota Denisa tata
Lungu Marius parinti
Lungu Petru Alin parinti
Ciuca Simona Ioana parinti
Enache Lorena parinti
Cimpoiesu David parinti
Cimpoiesu Andra parinti
Puiu Rares parinti
Puiu Andei bunic
Dobre Gabriel parinti
Butuc Mara Ioana bunici
Blanaru Gabriel parinti
Budescu Andreea Daniela
Vieru Alin parinte
Vicleanu Georgia parinti
Vicleanu Teodora parinti
Palade Gabriel parinti
Vitan Madalina parinti
Dragoi Marius parinti
Moisa Ionut parinti
Iamandi Teodora parinti
Iamandi Andrei parinti

_________________
pupati si eliberati!...?
avatar
dan calciu
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mier Iun 08, 2016 10:51 am

Listă înscriere concurs „Peștișorul de aur”-Tulucești: 12.06.2016
NR.
CRT.
Nume prenume-participantNume prenume-însoțitor
1.Adetu ElenaAdetu Sorin
2.Adetu ConstantinAdetu Dumitru
3.Cerbu AndreiCerbu Ciprian
4.Cornea Darius CristianCornea Ilie
5.Cornea Larisa MariaCornea Lucian
6.Dan Ioan EduardDan Marian Domenico
7.Parfene Robert Lupes G
8.Mocanu MarioCeapa G.
9.Cosma Roxana Cosma Danut
10.Nicolae Maria  Nicolae Ion
11.Nicolae Stefania Nicolae Elena
12.Luta Stefan Bogdan Luta Bogdan Mihai
13.Stancioiu Stefania  Stancioiu Adrian
14. Stancioiu Ana MariaStancioiu Adrian
15. Isvoranu Alexandru Isvoranu Dan
16.Popa StefanPopa Sergiu
17.Popa IngridPopa Mihaela
18. Manolache Andreea Ardeleanu Gabi
19.

Cornea Iustin
Cornea Cătălin
20.Popa Mihnea GeorgePopa Virgil
21.Radoi AlexandruRadoi Vasile
22.Serafim Teodora parinti 
23.Bancu Razvanparinti 
24.Cornea Rares bunic
25.Velescu Daniel parinti 
26.Costea Paulaparinti 
27.Popa Octavian parinti 
28.Popa Ancaparinti 
29.Manea Mihaiparinti 
30.Vasiliu Alexmama
31.Calciu Ana Mariatata
32.Zota Denisatata
33.Lungu Marius parinti 
34.Lungu Petru Alinparinti 
35.Ciuca Simona Ioana parinti 
36.Enache Lorenaparinti 
37.Cimpoiesu Davidparinti 
38.Cimpoiesu Andraparinti 
39.Puiu Raresparinti 
40.Puiu Andei bunic
41.Dobre Gabriel parinti 
42.Butuc Mara Ioana bunic
43.Blanaru Gabriel parinti 
44.Budescu Andreea Danielaparinti 
45.Vieru Alinparinti 
46.Vicleanu Georgiaparinti 
47.Vicleanu Teodora parinti 
48.Palade Gabrielparinti 
49.Vitan Madalinaparinti 
50.Dragoi Marius parinti 
51.Moisa Ionutparinti 
52.Iamandi Teodoraparinti 
53.Iamandi Andreiparinti 
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de dan calciu la data de Joi Iun 09, 2016 10:40 am

@Alexandru a scris:Listă înscriere concurs „Peștișorul de aur”-Tulucești: 12.06.2016
NR.
CRT.
Nume prenume-participantNume prenume-însoțitor
1.Adetu ElenaAdetu Sorin
2.Adetu ConstantinAdetu Dumitru
3.Cerbu AndreiCerbu Ciprian
4.Cornea Darius CristianCornea Ilie
5.Cornea Larisa MariaCornea Lucian
6.Dan Ioan EduardDan Marian Domenico
7.Parfene Robert Lupes G
8.Mocanu MarioCeapa G.
9.Cosma Roxana Cosma Danut
10.Nicolae Maria  Nicolae Ion
11.Nicolae Stefania Nicolae Elena
12.Luta Stefan Bogdan Luta Bogdan Mihai
13.Stancioiu Stefania  Stancioiu Adrian
14. Stancioiu Ana MariaStancioiu Adrian
15. Isvoranu Alexandru Isvoranu Dan
16.Popa StefanPopa Sergiu
17.Popa IngridPopa Mihaela
18. Manolache Andreea Ardeleanu Gabi
19.

Cornea Iustin
Cornea Cătălin
20.Popa Mihnea GeorgePopa Virgil
21.Radoi AlexandruRadoi Vasile
22.Serafim Teodora parinti 
23.Bancu Razvanparinti 
24.Cornea Rares bunic
25.Velescu Daniel parinti 
26.Costea Paulaparinti 
27.Popa Octavian parinti 
28.Popa Ancaparinti 
29.Manea Mihaiparinti 
30.Vasiliu Alexmama
31.Calciu Ana Mariatata
32.Zota Denisatata
33.Lungu Marius parinti 
34.Lungu Petru Alinparinti 
35.Ciuca Simona Ioana parinti 
36.Enache Lorenaparinti 
37.Cimpoiesu Davidparinti 
38.Cimpoiesu Andraparinti 
39.Puiu Raresparinti 
40.Puiu Andei bunic
41.Dobre Gabriel parinti 
42.Butuc Mara Ioana bunic
43.Blanaru Gabriel parinti 
44.Budescu Andreea Danielaparinti 
45.Vieru Alinparinti 
46.Vicleanu Georgiaparinti 
47.Vicleanu Teodora parinti 
48.Palade Gabrielparinti 
49.Vitan Madalinaparinti 
50.Dragoi Marius parinti 
51.Moisa Ionutparinti 
52.Iamandi Teodoraparinti 
53.Iamandi Andreiparinti 
54.Hilohe Adrian Cristianparinti
55.Sirmaru Ionut Paulparinti
56.Bolohan Razvanparinti
57.Iacob Alexandru Nicusorparinti
58.Onuta Maia Teodoratata
59.Tudorache Sabrina Elenatata
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.

_________________
pupati si eliberati!...?
avatar
dan calciu
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de dan calciu la data de Joi Iun 09, 2016 8:05 pm

@dan calciu a scris:
@Alexandru a scris:Listă înscriere concurs „Peștișorul de aur”-Tulucești: 12.06.2016
NR.
CRT.
Nume prenume-participantNume prenume-însoțitor
1.Adetu ElenaAdetu Sorin
2.Adetu ConstantinAdetu Dumitru
3.Cerbu AndreiCerbu Ciprian
4.Cornea Darius CristianCornea Ilie
5.Cornea Larisa MariaCornea Lucian
6.Dan Ioan EduardDan Marian Domenico
7.Parfene Robert Lupes G
8.Mocanu MarioCeapa G.
9.Cosma Roxana Cosma Danut
10.Nicolae Maria  Nicolae Ion
11.Nicolae Stefania Nicolae Elena
12.Luta Stefan Bogdan Luta Bogdan Mihai
13.Stancioiu Stefania  Stancioiu Adrian
14. Stancioiu Ana MariaStancioiu Adrian
15. Isvoranu Alexandru Isvoranu Dan
16.Popa StefanPopa Sergiu
17.Popa IngridPopa Mihaela
18. Manolache Andreea Ardeleanu Gabi
19.

Cornea Iustin
Cornea Cătălin
20.Popa Mihnea GeorgePopa Virgil
21.Radoi AlexandruRadoi Vasile
22.Serafim Teodora parinti 
23.Bancu Razvanparinti 
24.Cornea Rares bunic
25.Velescu Daniel parinti 
26.Costea Paulaparinti 
27.Popa Octavian parinti 
28.Popa Ancaparinti 
29.Manea Mihaiparinti 
30.Vasiliu Alexmama
31.Calciu Ana Mariatata
32.Zota Denisatata
33.Lungu Marius parinti 
34.Lungu Petru Alinparinti 
35.Ciuca Simona Ioana parinti 
36.Enache Lorenaparinti 
37.Cimpoiesu Davidparinti 
38.Cimpoiesu Andraparinti 
39.Puiu Raresparinti 
40.Puiu Andei bunic
41.Dobre Gabriel parinti 
42.Butuc Mara Ioana bunic
43.Blanaru Gabriel parinti 
44.Budescu Andreea Danielaparinti 
45.Vieru Alinparinti 
46.Vicleanu Georgiaparinti 
47.Vicleanu Teodora parinti 
48.Palade Gabrielparinti 
49.Vitan Madalinaparinti 
50.Dragoi Marius parinti 
51.Moisa Ionutparinti 
52.Iamandi Teodoraparinti 
53.Iamandi Andreiparinti 
54.Ghenghea Dianaparinti
55.Sirmaru Ionut Paulparinti
56.Bolohan Razvanparinti
57.Iacob Alexandru Nicusorparinti
58.Onuta Maia Teodoratata
59.Tudorache Sabrina Elenatata
60.Potirniche Gabrielparinti
61.Maxinoiu Madalinparinti
62.Alexandru Yannisparinti
63.Pintilie EduardPintilie Vasile
64.Guta CristianGuta Florinel
65.Tudor AlinTudor Marian
66.Duta Lapusneanu AlexandruDuta Lapusneanu Stefan
67.Duta Lapusneanu TeodoraDuta Lapusneanu Angela
68.Filip AlexandraFilip Silvia
69.Filip SaraFilip Petrica
70.D'Amico GiuliaGhilase Laurentiu

_________________
pupati si eliberati!...?
avatar
dan calciu
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de lilos la data de Vin Iun 10, 2016 8:43 am

Mai sunt locuri la concursul Pestisorul de aur? daca da, dorim  inscriere pentru Pintilie Eduard, insotitor tata

lilos
incepator
incepator

Varsta : 40
Data de inscriere : 10/06/2016

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Alexandru la data de Vin Iun 10, 2016 9:11 am

@lilos a scris:Mai sunt locuri la concursul Pestisorul de aur? daca da, dorim  inscriere pentru Pintilie Eduard, insotitor tata
Concurentul a fost inscris. Va dorim succes!

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de asaf la data de Vin Iun 10, 2016 2:57 pm

Buna ziua,

Inscriere pentru Filip Alexandra ( insotitor Filip Silvia) si Filip Sara (insotitor Filip Petrica). 
Va multumesc!

asaf
incepator
incepator

Varsta : 39
Data de inscriere : 10/06/2016

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Alexandru la data de Vin Iun 10, 2016 4:53 pm

@asaf a scris:Buna ziua,

Inscriere pentru Filip Alexandra ( insotitor Filip Silvia) si Filip Sara (insotitor Filip Petrica). 
Va multumesc!
Concurentii au fost inscrisi. Le uram succes!

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Alexandru la data de Vin Iun 10, 2016 4:56 pm

Toate cele 70 de locuri fiind ocupate, echipa ''valuri de crap'' le ureaza succes tuturor participantilor la Concursul de pescuit pentru copii ''Pestisorul De Aur'' editia a III-a!

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de valuridecrap la data de Vin Iun 10, 2016 5:05 pm

@dan calciu a scris:
@dan calciu a scris:
@Alexandru a scris:Listă înscriere concurs „Peștișorul de aur”-Tulucești: 12.06.2016
DIN ACEST MOMENT INSCRIEREA IN CONCURS SE INCHEIE!
DATORITA SOLICITARILOR DUMNEAVOASTRA, VALURI DE CRAP SUPLIMENTEAZA CU INCA DOUA LOCURI
ACEST CONCURS SI ANUME:
71.     Caluian Daniela Cristina                    Caluian Valentin
72.     Caluian Evelina Bianca                     Caluian Valentin
NR.
CRT.
Nume prenume-participantNume prenume-însoțitor
1.Adetu ElenaAdetu Sorin
2.Adetu ConstantinAdetu Dumitru
3.Cerbu AndreiCerbu Ciprian
4.Cornea Darius CristianCornea Ilie
5.Cornea Larisa MariaCornea Lucian
6.Dan Ioan EduardDan Marian Domenico
7.Parfene Robert Lupes G
8.Mocanu MarioCeapa G.
9.Cosma Roxana Cosma Danut
10.Nicolae Maria  Nicolae Ion
11.Nicolae Stefania Nicolae Elena
12.Luta Stefan Bogdan Luta Bogdan Mihai
13.Stancioiu Stefania  Stancioiu Adrian
14. Stancioiu Ana MariaStancioiu Adrian
15. Isvoranu Alexandru Isvoranu Dan
16.Popa StefanPopa Sergiu
17.Popa IngridPopa Mihaela
18. Manolache Andreea Ardeleanu Gabi
19.

Cornea Iustin
Cornea Cătălin
20.Popa Mihnea GeorgePopa Virgil
21.Radoi AlexandruRadoi Vasile
22.Serafim Teodora parinti 
23.Bancu Razvanparinti 
24.Cornea Rares bunic
25.Velescu Daniel parinti 
26.Costea Paulaparinti 
27.Popa Octavian parinti 
28.Popa Ancaparinti 
29.Manea Mihaiparinti 
30.Vasiliu Alexmama
31.Calciu Ana Mariatata
32.Zota Denisatata
33.Lungu Marius parinti 
34.Lungu Petru Alinparinti 
35.Ciuca Simona Ioana parinti 
36.Enache Lorenaparinti 
37.Cimpoiesu Davidparinti 
38.Cimpoiesu Andraparinti 
39.Puiu Raresparinti 
40.Puiu Andei bunic
41.Dobre Gabriel parinti 
42.Butuc Mara Ioana bunic
43.Blanaru Gabriel parinti 
44.Budescu Andreea Danielaparinti 
45.Vieru Alinparinti 
46.Vicleanu Georgiaparinti 
47.Vicleanu Teodora parinti 
48.Palade Gabrielparinti 
49.Vitan Madalinaparinti 
50.Dragoi Marius parinti 
51.Moisa Ionutparinti 
52.Iamandi Teodoraparinti 
53.Iamandi Andreiparinti 
54.Ghenghea Dianaparinti
55.Sirmaru Ionut Paulparinti
56.Bolohan Razvanparinti
57.Iacob Alexandru Nicusorparinti
58.Onuta Maia Teodoratata
59.Tudorache Sabrina Elenatata
60.Potirniche Gabrielparinti
61.Maxinoiu Madalinparinti
62.Alexandru Yannisparinti
63.Pintilie EduardPintilie Vasile
64.Guta CristianGuta Florinel
65.Tudor AlinTudor Marian
66.Duta Lapusneanu AlexandruDuta Lapusneanu Stefan
67.Duta Lapusneanu TeodoraDuta Lapusneanu Angela
68.Filip AlexandraFilip Silvia
69.Filip SaraFilip Petrica
70.D'Amico GiuliaGhilase Laurentiu

_________________
mereu alaturi de voi !
avatar
valuridecrap
ORGANIZATOR DE INTALNIRI
ORGANIZATOR DE INTALNIRI

Varsta : 7
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 21/07/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de dan calciu la data de Vin Iun 10, 2016 8:01 pm

Vremea la Tulucesti intre orele 9-12 cer inorat fara ploaie dupa ora 14-15 ploua

_________________
pupati si eliberati!...?
avatar
dan calciu
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Alexandru la data de Sam Iun 11, 2016 1:53 pm

Mda. Trebuie sa avem grija.

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de valuridecrap la data de Sam Iun 18, 2016 9:30 am

Ediţia a III-a Concursului ,,Peştişorul de aur” s-a încheiat. Ne bucurăm că am reuşit să descoperim încă odată ce înseamnă inocenţa copilăriei. Mulţumim încă o dată tuturor participanţilor şi celor fără de care acest concurs nu s-ar fi putut desfăşura:
- Magazinul de articole de pescuit MARELE PESCAR,
- Firmei de comerţ şi distribuţie online DANIEL.
La fel ca şi în ediţiile anterioare anul acesta tot fetiţele au avut rezultate mai bune de cât băieţii totalizând 198 de puncte faţă de 152 câte au acumulat băieţii. De asemenea locurile pe podium au fost adjudecate de către acestea ocupând locurile 2 şi 3.
Le transmitem cu această ocazie micuţilor participanţi o vacanţă frumoasă, sănătate şi numai bucurii alături de cei dragi.
Cu stimă!
VALURI DE CRAP
Iata clasamentul concursului de pescuit pentru copii ''Pestisorul De Aur'' editia a III-a:
1. Parfene Robert = 35 pct.
2. D Amico Giulia = 33 pct.
2. Cosma Roxana = 33 pct.
3. Calciu Ana Maria = 29 pct.
4. Tudorache Sabrina = 19 pct.
5. Butuc Mara = 17 pct.
6. Adetu Constantin = 13 pct.
7. Serafim Teodora = 11 pct.
8. Manolache Andrea = 10 pct.
8. Onuta Maia = 10 pct.
9. Pintilie Edi = 9 pct.
10. Vasiliu Alexandru = 8 pct.
10. Puiu Rares = 8 pct.
10. Potarniche Gabi = 8 pct.
11. Mocanu Mario = 7pct.
11. Stanciou Stefania = 7 pct.
11. Vieru Alin = 7 pct.
12. Ghenghea Dima = 6 pct.
12. Zota Gabriela Denisa = 6pct.
12. Isvoranu Alex = 6 pct.
12. Popa Mihnea George = 6 pct.
13. Puiu Andrei = 5 pct.
13. Mitrea Maria = 5 pct.
13. Trandafir Paul Razvan = 5 pct.
14. Maxinoiu Madalin = 4 pct.
14. Popa Ana = 4 pct.
14. Dan Eduard = 4 pct.
14. Manea Mihai = 4 pct.
14. Enache Lorena = 4 pct.
15. Costea Paula = 3 pct.
15. Ciuca Simona Ioan = 3 pct.
16. Duta Teodora = 2 pct.
16. Cornea Iustin = 2 pct.
16. Bolohan Razvan = 2 pct.
17. Iamandi Albert Stefan = 1 pct.
17. Budescu Andreea Daniela = 1 pct.
17. Nicolae Maria = 1 pct.
17. Cornea Darius = 1 pct.
17. Popa Stefan = 1 pct.
17. Cimpoesu David = 1 pct.
17. Vlase Tudor Andrei = 1 pct.
17. Popa Octav = 1 pct.
17. Duta Alex = 1 pct.
17. Vicleanu Teo = 1 pct.
17. Iamandi Mario Gabriel = 1 pct.
17. Radoi Alex = 1 pct.
17. Dobrea Tudorel = 1 pct.
17. Moise Ionut = 1 pct.
17. Dragoi Marius = 1 pct.
18. Vicleanu Georgiana = 0 pct.
18. Vitan Madalina = 0 pct.
18. Palade Gabi = 0 pct.
18. Iacob Alex = 0 pct.
18. Cornea Rares = 0 pct.
18. Bancu Razvan = 0 pct.
18. Iamandi Andrei = 0 pct.
18. Iamandi Teodora = 0 pct.
18. Popa Ingrid = 0 pct.
18. Cornea Maria = 0 pct.
18. Nicolae Stefania = 0 pct.
18. Caluian Evelina = 0 pct.
18. Stanciou Ana Maria = 0 pct.
18. Caluian Daria = 0 pct.
18. Filip Alexandra = 0 pct.
18. Filip Sara = 0 pct.
18. Cimpoiesu Andra = 0 pct.
Trofeul concursului a fost castigat de Madalin Maxinoiu.
Ne cerem scuze pentru greseala facuta la evaluarea rezultatelor obtinute de Roxana Cosma. Am revizuit fisa de concurs respectiv clasamentul concursului.
Participanta Roxana Cosma a castigat locul doi cu 33 puncte fiind la egalitate cu D Amico Giulia.

_________________
mereu alaturi de voi !
avatar
valuridecrap
ORGANIZATOR DE INTALNIRI
ORGANIZATOR DE INTALNIRI

Varsta : 7
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 21/07/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de valuridecrap la data de Sam Iun 18, 2016 9:31 am


_________________
mereu alaturi de voi !
avatar
valuridecrap
ORGANIZATOR DE INTALNIRI
ORGANIZATOR DE INTALNIRI

Varsta : 7
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 21/07/2011

Sus In jos

Re: Cupa ,,Peștișorul de aur”, ediția a III-a Tulucești, 12 iunie 2016

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum