ADUNAREA GENERALA A MEMBRILOR ASOCIATIEI PESCARILOR SPORTIVI FEROVIARI SI PRIETENII ''VALURI DE CRAP''

In jos

ADUNAREA GENERALA A MEMBRILOR ASOCIATIEI PESCARILOR SPORTIVI FEROVIARI SI PRIETENII ''VALURI DE CRAP''

Mesaj Scris de valuridecrap la data de Mar Dec 22, 2015 7:24 pm

Motivatie de expunere:
A devenit o traditie ca in fiecare an, in luna ianuarie, sa organizam Adunarea Generala a membrilor Asociatiei Pescarilor Sportivi Feroviari si Prietenii-''VALURI DE CRAP''. Daca va mai amintiti in anul 2011, cu ocazia sedintei anuale, am luat decizia sa legalizam statul asociatiei. Timpul a trecut fara sa ne dam seama si iata s-au scurs cinci ani de cand Asociatia are personalitate juridica. La vremea aceea, cred ca nici unul dintre noi ne imaginam ca vom ajunge ceea ce suntem acum.
Facand un bilant la sfarsit de an pentru perioada care s-a scurs, consider ca am reusit sa atingem primul obiectiv al Statului Asociatiei si anume promovarea pescuitului sportiv si recreativ. Ne bucuram pentru cei care ni s-au alaturat si pentru faptul ca multi dintre ei sunt tineri. Personal recunosc ca in acesti ani am invatat multe, prin prisma comunicarii avute atat cu membrii nostrii, cat si cu cei care ne-au sprijinit/paricipat la activitatile organizate. In continuare suntem deschisi pentru cei care vor sa fie alaturi de noi.
Motivat de aspectele prezentate anterior propunem ca Adunarea Generala ce va avea loc in anul 2016 sa aiba o conotatie deosebita: Implinim 5 ani!

Pe data de 17.01.2016 ora 12,00 va avea loc adunarea generala a Asociatiei Pescarilor Sportivi Feroviari si Prietenii-VALURI DE CRAP. Evenimentul se va desfasura la Restaurantul Azzuro(in apropierea intersectiei Bd-ului Siderurgistilor cu Str. Anghel Saligny catre Biserica Sf. Mina).
Ordinea de zi este urmatoarea:
1. Premierea participantilor la: Cupa pescuit rapitor VALURI DE CRAP-2015;
2. In conformitate cu prevederile Statutului Asociatiei Pescarilor Sportivi Feroviari si Prietenii-VALURI DE CRAP va avea loc alegerea: Presedintelui, 2 Vicepresedinti, un membru si Secretarului asociatiei.
3. Prezentarea materialului informativ privind executia bugetara pe anul 2015;
4. Punerea in discutie a propunerilor pentru activitatile ce urmeaza sa le organizam in anul 2016.
Precizari: La sedinta pot participa si cei care doresc sa devina membrii ai asociatiei. Cotizatia anuala este de 25 lei.
De asemenea ne propunem ca bugetul alocat pentru eveniment sa fie in jur de 20 lei de persoana.
Pentru informatii suplimentare persoane de contact: Octavian Donose: telefon 0723254356, Dan Calciu: telefon 0741359774.

Profit de ocazie si cu ocazia sarbatorilor care bat la usa urez membrilor asociatiei, celor care au fost alaturi de noi in anul 2015 si celor care urmaresc acest forum:
SARBATORI FERICITE SI SANATATE ALATURI DE CEI DRAGI !

Cu stima
Octavian Donose

_________________
mereu alaturi de voi !
avatar
valuridecrap
ORGANIZATOR DE INTALNIRI
ORGANIZATOR DE INTALNIRI

Varsta : 7
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 21/07/2011

Sus In jos

Re: ADUNAREA GENERALA A MEMBRILOR ASOCIATIEI PESCARILOR SPORTIVI FEROVIARI SI PRIETENII ''VALURI DE CRAP''

Mesaj Scris de valuridecrap la data de Mier Ian 06, 2016 2:02 pm

Pentru o buna organizare, va rugam sa va confirmati prezenta, pana pe data de 14 ianuarie 2016. Veti putea face acest lucru pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/events/1635030016749697/

_________________
mereu alaturi de voi !
avatar
valuridecrap
ORGANIZATOR DE INTALNIRI
ORGANIZATOR DE INTALNIRI

Varsta : 7
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 21/07/2011

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum