CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mar Mai 13, 2014 2:15 pm

Rezumarea primului mesaj :

REGULAMENT DE DESFASURARE A CONCURSULUI DE PESCUIT
organizat de Asociaţia Pescarilor Sportivi Feroviari şi Prietenii VALURI DE CRAP:
PEŞTIŞORUL DE AUR - ediţia 2014
 Pescuitul, înainte de a deveni un sport, este o pasiune pe care o dobândim în tipul vieţii.
Cum totul are un început, suntem atraşi în mrejele ei de la prima experienţă, pe care de multe ori nu o vom uita niciodată. Dacă acest lucru se întâmplă în anii copilăriei, s-ar putea să nu avem prea des ocazia de a o practica, din cauza grijei părinteşti de a nu păţi ceva dacă suntem lăsaţi singuri.
La pescuit, pe lângă satisfacţia rezultatelor obţinute, ne bucurăm de clipele petrecute în mijlocul naturii, departe de stresul cotidian. Probabil acesta este cel mai mare câştig de care beneficiem fără a ne da seama.
Pentru un pescar pescuitul este o activitate care îl relaxează, îl liniștește și îl bucură enorm.
Pescuitul trebuie să fie şi un mod de educaţie pentru protejarea şi respectarea naturii. Dacă avem grijă de natură, ea va avea infinit mai multă grijă de noi. Se spune că modul de comportament este deprins în cei şapte ani de acasă. Şi această educaţie este bine să fie făcută la o vârstă fragedă. Mai târziu s-ar putea să nu mai putem face nimic pentru că aşa cum evoluează lucrurile în ziua de azi este posibil să pierdem totul.
Cine este pescar poate confirma faptul că nerăbdarea pe care o trăieşti înaintea unei partide de pescuit se poate compara cu puţine lucruri în viaţă.
În contextul aspectelor menţionate anterior, unul dintre obiectivele Asociaţiei Pescarilor Sportivi Feroviari şi Prietenii VALURI DE CRAP este promovarea pescuitului recreativ în rândul copiilor.
Motivat de cele prezentate, asociaţia îşi propune organizarea unui concurs de pescuit pentru copii ca un cadou de Ziua copilului pentru micii pescari pe data de 1 iunie 2014.
Din fericire anul acesta data coincide cu o zi liberă şi cu deschiderea oficială a sezonului de pescuit în ape colineare şi de şes.
Dorim ca acest concurs să nu fie stresant pentru participanţi din pasiunea pe care o au părinţii/ însoţitorii lor. Ca orice cadou, trebuie să fie o bucurie pentru cei care îl primesc, nu un lucru forţat, care poate fi marcant pentru restul vieţii.
Lăsăm la latitudinea părinţilor/însoţitorilor respectarea acestui deziderat.
Am ales denumirea „Peştişorul de aur” pentru concurs întrucât regula va fi aceeaşi  ca în poveste: prinde şi eliberează.
 
Condiţii de participare
Înscrierea la concurs se face pe forumul asociaţiei în tabelul deschis în acest scop.
Pentru relaţii suplimentare persoanele care pot fi contactate sunt:
-Donose Octavian: telefon-0723254356.
-Calciu Dan: telefon-0741359774.
în limita celor 20 de locuri alocate. În afara locurilor menţionate anterior la concurs au mai fost alocate 10 locuri pentru copii din localitatea Tuluceşti.
De asemenea în situaţiile de abandon se solicită avizarea celor menţionaţi anterior, pentru a da posibilitatea unui alt copil să participe.
Concursul se dresează copiilor din clasele I-IV sau chiar mai mici dacă au trăit experienţa unei ieşiri pe malul apei, vârsta maximă pentru a putea participa este de 11 ani. Fiecare participant trebuie să fie însoţit de un părinte/însoţitor care va fi obligat să-şi decline calitatea şi să-şi asume răspunderea pentru supravegherea pe toată durata concursului şi în timpul celorlalte activităţi organizate colateral desfăşurării acestuia (festivitate de premiere, etc.).
Ţinând cont de anotimp şi de protecţia care trebuie asigurată participanţilor, însoţitorii trebuie să asigure mijloace de protecţie (umbrele) şi echipament adecvat mediului de desfăşurare, astfel încât cei mici să nu fie expuşi razelor solare sau eventualelor precipitaţii.
 
 
REGULAMENT DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI
 
1.     Concursul se va desfăşura pe pârâul Chineja în dreptul staţiei de cale ferată din Localitatea Tuluceşti, pe data de 1 Iunie 2014.
Punctul de întâlnire a participanţilor va fi pe data  de 01.06.14,  ora 9,00,  la staţia de cale ferată din Localitatea Tuluceşti
     2. Concursul se adresează numai celor ÎNSCRIŞI.
    3. Ordinea de desfăşurare a competiţiei se va face prin tragere la sorţi care va loc la ora 10,00 pe malul apei în dreptul standurilor marcate pentru concurs. Până la ora menţionată anterior  părinţii/însoţitorii vor semna angajamentul. Pentru cei care sunt familiarizaţi cu zona prezentarea se poate face direct la locul de desfăşurare a tragerii la sorţi.
     4. Locul de desfăşurare este în standurile marcate pe malul apei. Durata concursului este de 2 ore din momentul în care fiecare participant a ocupat locul în stand. Ora la care se declară începerea concursului va fi stabilită de către arbitrii;
    5. CONCURSUL SE VA DESFĂŞURA INDIVIDUAL;
    6. Scopul concursului este promovarea pescuitului în rândul copiilor precum şi inmanarea unui cadou de ziua copilului;
   7. Număr de scule: se va utiliza o singură undiţă de 4 m cu linie prevăzută cu un singur înaintaş. Undiţa şi linia vor fi oferite gratuit fiecărui participant de catre organizatori.

De asemenea, organizatorii vor asigura linii de rezervă (cârlige legate) pentru situaţiile neprevăzute ( deteriorarea sau pierderea) de participanţi a accesoriilor cu care au fost dotaţi.
Există posibilitatea ca participanţii să pescuiască cu undiţa/lanseta proprie cu plută şi linie cu un singur înaintaş (cârlig).
   8. Momeala folosită: se poate folosi orice tip de momeală (mămăligă, viermuşi, râme, pâine). Momeala va fi asigurată gratuit de organizatori sub formă de viermuşi sau de către părinţii/însoţitorii participanţilor în cazul în care aceştea optează pentru altă variantă alternativă de momeală.
   9. Nădire: se poate folosi orice tip de nadă care va asigurată de către părinţi/însoţitorii participanţilor.
   10. Obligaţiile părinţilor/însoţitorilor legate de desfăşurarea propriu-zisă a concursului:
-  în cazul în care participanţii nu au îndemânarea necesară, aruncarea ustensilelor de pescuit se poate face de părinţi/însoţitori;
- punerea momelii în cârlig se poate face de părinţi/însoţitori;
- scoaterea peştişorilor din cârlig se poate face de către părinţi/însoţitori sau în situaţiile în care nu se reuşeşte eliberarea peştişorilor din cârlig de cei menţionaţi de către arbitrii.
   11. Prinderea, respectiv aducerea peştilor la mal, se poate face NUMAI DE CĂTRE PARTICIPANŢI.
Precizare: Nerespectarea acestei prevederi duce la excluderea din concurs a participanţilor.
   12. Fiecare participant va avea din dotare proprie o găleată cu apă în care vor fi păstraţi peştii până la măsurarea de către arbitrii, după care vor fi eliberaţi. Periodic, arbitrii se vor deplasa la fiecare participant pentru măsurarea „capturilor” şi eliberarea lor.
 
 
 
EVALUARE REZULTATE ŞI PREMIERE
  

     1. Fiecare participant va primi o „Fişă de participare la concurs”, după modelul prezentat în Anexă;
     2. În „Fişa de participare la concurs”, arbitrii vor nota fiecare captură şi numărul de puncte obţinute de către participanţi;
     3. Se punctează fiecare peşte prins. Numărul de puncte acordat pentru fiecare peşte se stabileşte în funcţie de lungimea acestuia, regula fiind: 1 punct pentru fiecare centimetru. Măsurarea se face de la gură până la capătul cozii. Valorile sub 0,5 cm exclusiv se neglijează, iar cele peste 0,5 cm inclusiv se rotunjesc la întreg.
    4. Câştigători sunt participanţii care acumulează, însumat, cel mai mare număr de puncte.
     5. Se premiază, în ordinea rezultatelor obţinute, locul I, II şi III. Premiile constau în diplome şi cadouri.
     6. Festivitatea de premiere se va desfăşura după ce comisia de arbitrii va centraliza rezultatele concursului ;
(nota: vor fi premiati toti copiii, indiferent de pozitia acestora in clasament!)


 
ALTE PRECIZĂRI
 
La eveniment pot asista şi alţi susţinători ai participanţilor care nu au dreptul de a interveni în desfăşurarea competiţiei.
Aceştia au obligaţia:
-          să se abţină de la orice manifestare zgomotoasă, care îi poate deranja pe ceilalţi participanţi;
-         să se abţină de la orice comentarii în legătură cu ceilalţi participanţi la concurs; nu este admisă niciun fel de remarcă necuviincioasă la adresa acestora.
    
Este obligatorie păstrarea curăţeniei în perimetru; în acest scop, fiecare echipa (participant, însoţitor/părinte, susţinător, după caz) îşi va aduce de acasă câte un sac menajer pe care îl va folosi pentru depozitarea resturilor de orice fel; aceşti saci, după umplere, vor fi aduşi în locurile special amenajate.
          Deplasarea participanţilor la locul de desfăşurare a concursului se va face pe cheltuiala proprie.
 
 
 
 
APSF SI PRIETENII VALURI DE CRAP
Octavian Donose


Ultima editare efectuata de catre Alexandru in Sam Ian 17, 2015 8:42 pm, editata de 5 ori

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos


Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Trandafirescu Cristian la data de Joi Mai 22, 2014 7:58 am

Sa traiesti nea Sandica....l-am aruncat pe fereastra da a venit la loc....daca-i de gen feminin...Smile))

Trandafirescu Cristian
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Data de inscriere : 02/01/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de gabi la data de Joi Mai 22, 2014 8:49 am

L-ai legat cu elastic Trandafire.

gabi
BUCATAR OFICIAL
BUCATAR OFICIAL

Data de inscriere : 29/09/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Joi Mai 22, 2014 8:53 am

@gabi a scris:L-ai legat cu elastic Trandafire.
Baiat bun. Dar mananca gulas cam mult...

Alexandru
Admin
Admin

Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Trandafirescu Cristian la data de Lun Mai 26, 2014 11:46 pm

ce va mai place scortisoara......Smile))

Trandafirescu Cristian
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Data de inscriere : 02/01/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mar Mai 27, 2014 6:37 pm

S-au suplimentat fondurile pentru concurs, asa ca vom completa lista cu participanti:
NR.
CRT.
NUME, PRENUME PARTICIPANTNUME, PRENUME INSOTITOR
1.Cojocariu AndreeaCojocariu Gabriel
2.Bancila Robert AndreiBancila Stelian
3.Bancila Vlad GeorgeBancila Stelian
4.Cosma Roxana ElenaCosma Danut Stelian
5.Ciric StefanGhinea Alin
6.Puiu RaresMatache Gheorghe
7.Sarau Claudiu CristianSarau Marian
8.Bancu Razvan AndreiBancu Bogdan
9.Cimpoiesu DavidTata Vali
10.Calciu Ana MariaPetru Pescaru
11.Enache LorenaBoss Valentin
12.Petrea EduardPetrea Bogdan
13.Yazidi AmirMasalau Cornel
14.Popa MihneaPopa Virgil
15.Popa StefanPopa Sergiu
16.Serafim TeodoraTata Marian
17.Cornea Raresbunicu  Gica
18.Popa AnaPopa Daniel
19.Popa OctavianManea Florin
20.Anghelescu AndreiAnghelescu Sorin
21.Mateiciuc DavidMateiciuc Valentin
22.Trandafirescu Denisa-ElenaTrandafirescu Cristian
23.Cristea Rares MihaiCristea Aurelian
24.Antohe TeodorAntohe Adrian
25.Cornea IustinCornea Catalin

Alexandru
Admin
Admin

Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Trandafirescu Cristian la data de Mar Mai 27, 2014 9:30 pm

speram la o vreme pe masura....poate vb cu Busu nea Sandica sa ne dea ceva vreme frumoasa....ii dai si tu acolo un gulas...

Trandafirescu Cristian
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Data de inscriere : 02/01/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de gabi la data de Mier Mai 28, 2014 11:03 am

Trandafire,m-ai mancat cu gulasul tau. Nu ar mai trebui sa mai fii in echipa "La piovra" ci in echipa "Gulas".

gabi
BUCATAR OFICIAL
BUCATAR OFICIAL

Data de inscriere : 29/09/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mier Mai 28, 2014 12:48 pm

@gabi a scris:Trandafire,m-ai mancat cu gulasul tau. Nu ar mai trebui sa mai fii in echipa "La piovra" ci in echipa "Gulas".
In echipa ''Foamea''...

Alexandru
Admin
Admin

Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de razvan negru la data de Mier Mai 28, 2014 7:23 pm

Oficial RAZVAN NEGRU ARBITRU! !!!!!

razvan negru
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Data de inscriere : 16/04/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de razvan negru la data de Mier Mai 28, 2014 7:24 pm

Duminica prezent! !!!!!!!!!!

_________________

avatar
razvan negru
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 37
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 16/04/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de razvan negru la data de Mier Mai 28, 2014 7:25 pm

Fortza copiii!!¡!!!!!!!

_________________

avatar
razvan negru
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 37
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 16/04/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Joi Mai 29, 2014 7:48 am

@razvan negru a scris:Duminica prezent! !!!!!!!!!!
Iote ce poate face crapul din om... Bravo, Razvane!

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Donose Octavian la data de Joi Mai 29, 2014 7:28 pm

Buna seara!
Se pare ca anul acesta vremea nu este aliatul nostru la evenimentele organizate.
Prognoza meteo pentru data de 01.06.2014 indica o instabilitate motiv pentru care vin cu recomandarea pentru insotitorii micutilor participanti sa ia masurile corespunzatoare din punct de vedere al accesoriilor vestimentare cu care trebuie sa ii echipeze.
De comun acord cu colegii din asociatie am stabilit ca pe data de 01.06.2014 la ora 9,00 cand a fost stabilita ora de intalnire, sa se ia decizia daca concursul se mai tine tinand cont de relativitatea prognozelor meteorologice pe un interval mai mare de timp.
In contextul aspectelor mentionate anterior venim cu rugamintea ca toti cei inscrisi sa se prezinte conform programului stabilit in regulamentul concursului.
Daca conditiile meteo nu vor fi favorabile iar competitia se va anula, nu vom acorda premii ci cadouri cu ocazia zilei copilulului din partea asociatiei, tuturor celor inscrisi.
Cu stima.
Octavian Donose

_________________


Donose Octavian
PRESEDINTE
PRESEDINTE

Varsta : 57
Data de inscriere : 21/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de gabi la data de Sam Mai 31, 2014 7:02 pm

Se pare ca vremea tine cu copiii. Pentru maine se anunta 23 grade, partial insorit.

_________________
cucu !
avatar
gabi
BUCATAR OFICIAL
BUCATAR OFICIAL

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania
Data de inscriere : 29/09/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Sam Mai 31, 2014 7:50 pm

La multi ani Gabi!

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de razvan negru la data de Sam Mai 31, 2014 9:53 pm

Off trebuie sa vin cu,taxi maine......daca e ziua lui Gabi!

_________________

avatar
razvan negru
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 37
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 16/04/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Lun Iun 02, 2014 1:16 pm

FOTOGRAFIILE SANT GATA, COPII! VIZIONARE PLACUTA!
[img][/img][img][/img][img][/img]
[img][/img][img][/img][img][/img]
[img][/img][img][/img][img][/img]
[img][/img][img][/img][img][/img]
[img][/img][img][/img][img][/img]
[img][/img][img][/img][img][/img]
[img][/img][img][/img][img][/img]
[img][/img][img][/img][img][/img]
[img][/img][img][/img][img][/img]
[img][/img][img][/img][img][/img]

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Trandafirescu Cristian la data de Mier Iun 04, 2014 12:10 am

multumim frumos...

_________________
live for the moment not by the past, live each day like it's your last !
avatar
Trandafirescu Cristian
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 44
Localizare : Galati
Data de inscriere : 02/01/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de adibaiacos la data de Mar Iun 10, 2014 12:23 am

asteptam si rezultatul oficial al concursului ?

_________________

Ca pescarul nu-i niciunul.....
avatar
adibaiacos
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 51
Localizare : Braila
Data de inscriere : 21/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de valuridecrap la data de Vin Noi 28, 2014 9:59 am

AICI VETI GASI TOATE FOTOGRAFIILE DE LA ACEST EVENIMENT: GOOGLE ALBUM

_________________
mereu alaturi de voi !
avatar
valuridecrap
ORGANIZATOR DE INTALNIRI
ORGANIZATOR DE INTALNIRI

Varsta : 7
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 21/07/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum