CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mar Mai 13, 2014 2:15 pm

REGULAMENT DE DESFASURARE A CONCURSULUI DE PESCUIT
organizat de Asociaţia Pescarilor Sportivi Feroviari şi Prietenii VALURI DE CRAP:
PEŞTIŞORUL DE AUR - ediţia 2014
 Pescuitul, înainte de a deveni un sport, este o pasiune pe care o dobândim în tipul vieţii.
Cum totul are un început, suntem atraşi în mrejele ei de la prima experienţă, pe care de multe ori nu o vom uita niciodată. Dacă acest lucru se întâmplă în anii copilăriei, s-ar putea să nu avem prea des ocazia de a o practica, din cauza grijei părinteşti de a nu păţi ceva dacă suntem lăsaţi singuri.
La pescuit, pe lângă satisfacţia rezultatelor obţinute, ne bucurăm de clipele petrecute în mijlocul naturii, departe de stresul cotidian. Probabil acesta este cel mai mare câştig de care beneficiem fără a ne da seama.
Pentru un pescar pescuitul este o activitate care îl relaxează, îl liniștește și îl bucură enorm.
Pescuitul trebuie să fie şi un mod de educaţie pentru protejarea şi respectarea naturii. Dacă avem grijă de natură, ea va avea infinit mai multă grijă de noi. Se spune că modul de comportament este deprins în cei şapte ani de acasă. Şi această educaţie este bine să fie făcută la o vârstă fragedă. Mai târziu s-ar putea să nu mai putem face nimic pentru că aşa cum evoluează lucrurile în ziua de azi este posibil să pierdem totul.
Cine este pescar poate confirma faptul că nerăbdarea pe care o trăieşti înaintea unei partide de pescuit se poate compara cu puţine lucruri în viaţă.
În contextul aspectelor menţionate anterior, unul dintre obiectivele Asociaţiei Pescarilor Sportivi Feroviari şi Prietenii VALURI DE CRAP este promovarea pescuitului recreativ în rândul copiilor.
Motivat de cele prezentate, asociaţia îşi propune organizarea unui concurs de pescuit pentru copii ca un cadou de Ziua copilului pentru micii pescari pe data de 1 iunie 2014.
Din fericire anul acesta data coincide cu o zi liberă şi cu deschiderea oficială a sezonului de pescuit în ape colineare şi de şes.
Dorim ca acest concurs să nu fie stresant pentru participanţi din pasiunea pe care o au părinţii/ însoţitorii lor. Ca orice cadou, trebuie să fie o bucurie pentru cei care îl primesc, nu un lucru forţat, care poate fi marcant pentru restul vieţii.
Lăsăm la latitudinea părinţilor/însoţitorilor respectarea acestui deziderat.
Am ales denumirea „Peştişorul de aur” pentru concurs întrucât regula va fi aceeaşi  ca în poveste: prinde şi eliberează.
 
Condiţii de participare
Înscrierea la concurs se face pe forumul asociaţiei în tabelul deschis în acest scop.
Pentru relaţii suplimentare persoanele care pot fi contactate sunt:
-Donose Octavian: telefon-0723254356.
-Calciu Dan: telefon-0741359774.
în limita celor 20 de locuri alocate. În afara locurilor menţionate anterior la concurs au mai fost alocate 10 locuri pentru copii din localitatea Tuluceşti.
De asemenea în situaţiile de abandon se solicită avizarea celor menţionaţi anterior, pentru a da posibilitatea unui alt copil să participe.
Concursul se dresează copiilor din clasele I-IV sau chiar mai mici dacă au trăit experienţa unei ieşiri pe malul apei, vârsta maximă pentru a putea participa este de 11 ani. Fiecare participant trebuie să fie însoţit de un părinte/însoţitor care va fi obligat să-şi decline calitatea şi să-şi asume răspunderea pentru supravegherea pe toată durata concursului şi în timpul celorlalte activităţi organizate colateral desfăşurării acestuia (festivitate de premiere, etc.).
Ţinând cont de anotimp şi de protecţia care trebuie asigurată participanţilor, însoţitorii trebuie să asigure mijloace de protecţie (umbrele) şi echipament adecvat mediului de desfăşurare, astfel încât cei mici să nu fie expuşi razelor solare sau eventualelor precipitaţii.
 
 
REGULAMENT DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI
 
1.     Concursul se va desfăşura pe pârâul Chineja în dreptul staţiei de cale ferată din Localitatea Tuluceşti, pe data de 1 Iunie 2014.
Punctul de întâlnire a participanţilor va fi pe data  de 01.06.14,  ora 9,00,  la staţia de cale ferată din Localitatea Tuluceşti
     2. Concursul se adresează numai celor ÎNSCRIŞI.
    3. Ordinea de desfăşurare a competiţiei se va face prin tragere la sorţi care va loc la ora 10,00 pe malul apei în dreptul standurilor marcate pentru concurs. Până la ora menţionată anterior  părinţii/însoţitorii vor semna angajamentul. Pentru cei care sunt familiarizaţi cu zona prezentarea se poate face direct la locul de desfăşurare a tragerii la sorţi.
     4. Locul de desfăşurare este în standurile marcate pe malul apei. Durata concursului este de 2 ore din momentul în care fiecare participant a ocupat locul în stand. Ora la care se declară începerea concursului va fi stabilită de către arbitrii;
    5. CONCURSUL SE VA DESFĂŞURA INDIVIDUAL;
    6. Scopul concursului este promovarea pescuitului în rândul copiilor precum şi inmanarea unui cadou de ziua copilului;
   7. Număr de scule: se va utiliza o singură undiţă de 4 m cu linie prevăzută cu un singur înaintaş. Undiţa şi linia vor fi oferite gratuit fiecărui participant de catre organizatori.

De asemenea, organizatorii vor asigura linii de rezervă (cârlige legate) pentru situaţiile neprevăzute ( deteriorarea sau pierderea) de participanţi a accesoriilor cu care au fost dotaţi.
Există posibilitatea ca participanţii să pescuiască cu undiţa/lanseta proprie cu plută şi linie cu un singur înaintaş (cârlig).
   8. Momeala folosită: se poate folosi orice tip de momeală (mămăligă, viermuşi, râme, pâine). Momeala va fi asigurată gratuit de organizatori sub formă de viermuşi sau de către părinţii/însoţitorii participanţilor în cazul în care aceştea optează pentru altă variantă alternativă de momeală.
   9. Nădire: se poate folosi orice tip de nadă care va asigurată de către părinţi/însoţitorii participanţilor.
   10. Obligaţiile părinţilor/însoţitorilor legate de desfăşurarea propriu-zisă a concursului:
-  în cazul în care participanţii nu au îndemânarea necesară, aruncarea ustensilelor de pescuit se poate face de părinţi/însoţitori;
- punerea momelii în cârlig se poate face de părinţi/însoţitori;
- scoaterea peştişorilor din cârlig se poate face de către părinţi/însoţitori sau în situaţiile în care nu se reuşeşte eliberarea peştişorilor din cârlig de cei menţionaţi de către arbitrii.
   11. Prinderea, respectiv aducerea peştilor la mal, se poate face NUMAI DE CĂTRE PARTICIPANŢI.
Precizare: Nerespectarea acestei prevederi duce la excluderea din concurs a participanţilor.
   12. Fiecare participant va avea din dotare proprie o găleată cu apă în care vor fi păstraţi peştii până la măsurarea de către arbitrii, după care vor fi eliberaţi. Periodic, arbitrii se vor deplasa la fiecare participant pentru măsurarea „capturilor” şi eliberarea lor.
 
 
 
EVALUARE REZULTATE ŞI PREMIERE
  

     1. Fiecare participant va primi o „Fişă de participare la concurs”, după modelul prezentat în Anexă;
     2. În „Fişa de participare la concurs”, arbitrii vor nota fiecare captură şi numărul de puncte obţinute de către participanţi;
     3. Se punctează fiecare peşte prins. Numărul de puncte acordat pentru fiecare peşte se stabileşte în funcţie de lungimea acestuia, regula fiind: 1 punct pentru fiecare centimetru. Măsurarea se face de la gură până la capătul cozii. Valorile sub 0,5 cm exclusiv se neglijează, iar cele peste 0,5 cm inclusiv se rotunjesc la întreg.
    4. Câştigători sunt participanţii care acumulează, însumat, cel mai mare număr de puncte.
     5. Se premiază, în ordinea rezultatelor obţinute, locul I, II şi III. Premiile constau în diplome şi cadouri.
     6. Festivitatea de premiere se va desfăşura după ce comisia de arbitrii va centraliza rezultatele concursului ;
(nota: vor fi premiati toti copiii, indiferent de pozitia acestora in clasament!)


 
ALTE PRECIZĂRI
 
La eveniment pot asista şi alţi susţinători ai participanţilor care nu au dreptul de a interveni în desfăşurarea competiţiei.
Aceştia au obligaţia:
-          să se abţină de la orice manifestare zgomotoasă, care îi poate deranja pe ceilalţi participanţi;
-         să se abţină de la orice comentarii în legătură cu ceilalţi participanţi la concurs; nu este admisă niciun fel de remarcă necuviincioasă la adresa acestora.
    
Este obligatorie păstrarea curăţeniei în perimetru; în acest scop, fiecare echipa (participant, însoţitor/părinte, susţinător, după caz) îşi va aduce de acasă câte un sac menajer pe care îl va folosi pentru depozitarea resturilor de orice fel; aceşti saci, după umplere, vor fi aduşi în locurile special amenajate.
          Deplasarea participanţilor la locul de desfăşurare a concursului se va face pe cheltuiala proprie.
 
 
 
 
APSF SI PRIETENII VALURI DE CRAP
Octavian Donose


Ultima editare efectuata de catre Alexandru in Sam Ian 17, 2015 8:42 pm, editata de 5 ori

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mar Mai 13, 2014 3:26 pm

ANGAJAMENT (ANEXA)
 Următorii semnatari, în calitate de părinţi/însoţitori ai participanţilor, îşi asumă întreaga răspundere pentru SUPRAVEGHEREA PARTICIPANTULUI cu care se înscrie în concursul „PEŞTIŞORUL DE AUR – ediţia 2014”, desfăşurat în data de 01.06.2014, pe malul pârâului Chineja în dreptul staţiei de cale ferată din localitatea Tuluceşti, organizat de Asociaţia Pescarilor Sportivi Feroviar şi Prietenii VALURI DE CRAP.

Nr.
Crt.

Nume prenume
Părinte/însoţitor
Calitate
Serie
BI/CI
Părinte/însoţitor

Nume prenume
participant

Semnătura
Părinte/însoţitor
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
 Precizare: Supravegherea va avea ca obiectiv prevenirea accidentelor, a căderii în apă sau alte incidente ce nu cad în culpa organizatorilor concursului.
 
 
APSF SI PRIETENII VALURI DE CRAP
Octavian Donose

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mar Mai 13, 2014 4:19 pm

TABEL DE INSCRIERE LA CONCURSUL ''PESTISORUL DE AUR:
NR.
CRT.
NUME, PRENUME PARTICIPANTNUME, PRENUME INSOTITOR
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te!

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mar Mai 13, 2014 4:27 pm

Daca aveti dificultati la inscrierea pe acest tabel, va rog sa-mi trimiteti un mesaj privat (prin apasarea butonului ''mesagerie'' situat in partea dreapta sus a forumului) sau sa ma contactati  la nr. de telefon Succes!


Ultima editare efectuata de catre Alexandru in Mar Feb 27, 2018 11:27 am, editata de 1 ori

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de gabi la data de Mier Mai 14, 2014 8:58 am

@Alexandru a scris:TABEL DE INSCRIERE LA CONCURSUL ''PESTISORUL DE AUR:
NR.
CRT.
NUME, PRENUME PARTICIPANTNUME, PRENUME INSOTITOR
1.Cojocariu AndreeaCojocariu Gabriel
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te!

_________________
cucu !
avatar
gabi
BUCATAR OFICIAL
BUCATAR OFICIAL

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania
Data de inscriere : 29/09/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de danstel la data de Mier Mai 14, 2014 9:14 am

@gabi a scris:
@Alexandru a scris:TABEL DE INSCRIERE LA CONCURSUL ''PESTISORUL DE AUR:
NR.
CRT.
NUME, PRENUME PARTICIPANTNUME, PRENUME INSOTITOR
1.Cojocariu AndreeaCojocariu Gabriel
2.Bancila Robert AndreiBancila Stelian
3.Bancila Vlad GeorgeBancila Stelian
4.Cosma Roxana ElenaCosma Danut Stelian
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te!

_________________

avatar
danstel
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 52
Localizare : Galati, 0745314653
Data de inscriere : 20/04/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de adibaiacos la data de Mier Mai 14, 2014 1:42 pm

@Alexandru a scris:
ANGAJAMENT (ANEXA)
 Următorii semnatari, în calitate de părinţi/însoţitori ai participanţilor, îşi asumă întreaga răspundere pentru SUPRAVEGHEREA PARTICIPANTULUI cu care se înscrie în concursul „PEŞTIŞORUL DE AUR – ediţia 2014”, desfăşurat în data de 01.06.2014, pe malul pârâului Chineja în dreptul staţiei de cale ferată din localitatea Tuluceşti, organizat de Asociaţia Pescarilor Sportivi Feroviar şi Prietenii VALURI DE CRAP.

Nr.
Crt.

Nume prenume
Părinte/însoţitor
Calitate
Serie
BI/CI
Părinte/însoţitor

Nume prenume
participant

Semnătura
Părinte/însoţitor
1.Ciric StefanBunicXR 473045Ghinea Alin
2.Matache GheorgheBunicXR 330577Puiu Rares
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
 Precizare: Supravegherea va avea ca obiectiv prevenirea accidentelor, a căderii în apă sau alte incidente ce nu cad în culpa organizatorilor concursului.
 
 
APSF SI PRIETENII VALURI DE CRAP
Octavian Donose

_________________

Ca pescarul nu-i niciunul.....
avatar
adibaiacos
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 51
Localizare : Braila
Data de inscriere : 21/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de adibaiacos la data de Mier Mai 14, 2014 3:58 pm

@danstel a scris:
@gabi a scris:
@Alexandru a scris:TABEL DE INSCRIERE LA CONCURSUL ''PESTISORUL DE AUR:
NR.
CRT.
NUME, PRENUME PARTICIPANTNUME, PRENUME INSOTITOR
1.Cojocariu AndreeaCojocariu Gabriel
2.Bancila Robert AndreiBancila Stelian
3.Bancila Vlad GeorgeBancila Stelian
4.Cosma Roxana ElenaCosma Danut Stelian
5.Ciric StefanGhinea Alin
6.Matache GheorghePuiu Rares
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te!

_________________

Ca pescarul nu-i niciunul.....
avatar
adibaiacos
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 51
Localizare : Braila
Data de inscriere : 21/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de marian001 la data de Joi Mai 15, 2014 11:35 am

@adibaiacos a scris:
@danstel a scris:
@gabi a scris:
@Alexandru a scris:TABEL DE INSCRIERE LA CONCURSUL ''PESTISORUL DE AUR:
NR.
CRT.
NUME, PRENUME PARTICIPANTNUME, PRENUME INSOTITOR
1.Cojocariu AndreeaCojocariu Gabriel
2.Bancila Robert AndreiBancila Stelian
3.Bancila Vlad GeorgeBancila Stelian
4.Cosma Roxana ElenaCosma Danut Stelian
5.Ciric StefanGhinea Alin
6.Matache GheorghePuiu Rares
7.Sarau Claudiu CristianSarau Marian
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te!
avatar
marian001
incepator
incepator

Varsta : 41
Data de inscriere : 06/05/2014

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Trandafirescu Cristian la data de Joi Mai 15, 2014 2:07 pm

@Alexandru a scris:
ANGAJAMENT (ANEXA)
 Următorii semnatari, în calitate de părinţi/însoţitori ai participanţilor, îşi asumă întreaga răspundere pentru SUPRAVEGHEREA PARTICIPANTULUI cu care se înscrie în concursul „PEŞTIŞORUL DE AUR – ediţia 2014”, desfăşurat în data de 01.06.2014, pe malul pârâului Chineja în dreptul staţiei de cale ferată din localitatea Tuluceşti, organizat de Asociaţia Pescarilor Sportivi Feroviar şi Prietenii VALURI DE CRAP.

Nr.
Crt.

Nume prenume
Părinte/însoţitor
Calitate
Serie
BI/CI
Părinte/însoţitor

Nume prenume
participant

Semnătura
Părinte/însoţitor
1.Trandafirescu CristianParinteGL 508732Trandafirescu Denisa-ElenaTrandafirescu Cristian
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
 Precizare: Supravegherea va avea ca obiectiv prevenirea accidentelor, a căderii în apă sau alte incidente ce nu cad în culpa organizatorilor concursului.
 
 
APSF SI PRIETENII VALURI DE CRAP
Octavian Donose

_________________
live for the moment not by the past, live each day like it's your last !
avatar
Trandafirescu Cristian
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 44
Localizare : Galati
Data de inscriere : 02/01/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de gabi la data de Joi Mai 15, 2014 6:16 pm

Trandafire! Dormi? Trebuia sa te treci in celalalt tabel.

_________________
cucu !
avatar
gabi
BUCATAR OFICIAL
BUCATAR OFICIAL

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania
Data de inscriere : 29/09/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Joi Mai 15, 2014 6:21 pm

Fac precizarea ca ''Angajamentul de asumare a raspunderii privind supravegherea participantului'' va fi completat de catre fiecare parinte (insotitor) inainte de inceperea concursului, la fata locului. Asadar, modelul de mai sus este postat doar informativ; deci am rugamintea sa nu va mai treceti datele personale pe formularul existent pe forum. Inscrierea participantilor se face in ''Tabelul de inscriere la concursul Pestisorul de aur'' si nu altundeva.

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de dan calciu la data de Joi Mai 15, 2014 6:50 pm

@marian001 a scris:
@adibaiacos a scris:
@danstel a scris:
@gabi a scris:
@Alexandru a scris:TABEL DE INSCRIERE LA CONCURSUL ''PESTISORUL DE AUR:
NR.
CRT.
NUME, PRENUME PARTICIPANTNUME, PRENUME INSOTITOR
1.Cojocariu AndreeaCojocariu Gabriel
2.Bancila Robert AndreiBancila Stelian
3.Bancila Vlad GeorgeBancila Stelian
4.Cosma Roxana ElenaCosma Danut Stelian
5.Ciric StefanGhinea Alin
6.Matache GheorghePuiu Rares
7.Sarau Claudiu CristianSarau Marian
8.Bancu Razvan AndreiBancu Bunicu
9.Cimpoiesu DavidTata Vali
10.Calciu Ana MariaPetru Pescaru
11.Enache LorenaBoss Valentin
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te!

_________________
pupati si eliberati!...?
avatar
dan calciu
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de danaila neculai la data de Joi Mai 15, 2014 9:58 pm

@dan calciu a scris:
@marian001 a scris:
@adibaiacos a scris:
@danstel a scris:
@gabi a scris:
@Alexandru a scris:TABEL DE INSCRIERE LA CONCURSUL ''PESTISORUL DE AUR:
NR.
CRT.
NUME, PRENUME PARTICIPANTNUME, PRENUME INSOTITOR
1.Cojocariu AndreeaCojocariu Gabriel
2.Bancila Robert AndreiBancila Stelian
3.Bancila Vlad GeorgeBancila Stelian
4.Cosma Roxana ElenaCosma Danut Stelian
5.Ciric StefanGhinea Alin
6.Matache GheorghePuiu Rares
7.Sarau Claudiu CristianSarau Marian
8.Bancu Razvan AndreiBancu Bunicu
9.Cimpoiesu DavidTata Vali
10.Calciu Ana MariaPetru Pescaru
11.Enache LorenaBoss Valentin
12.Petrea EduardPetrea Bogdan
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te!

_________________

avatar
danaila neculai
incepator
incepator

Localizare : Galati
Data de inscriere : 17/02/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de m1966ak la data de Joi Mai 15, 2014 10:35 pm

@danaila neculai a scris:
@dan calciu a scris:
@marian001 a scris:
@adibaiacos a scris:
@danstel a scris:
@gabi a scris:
@Alexandru a scris:TABEL DE INSCRIERE LA CONCURSUL ''PESTISORUL DE AUR:
NR.
CRT.
NUME, PRENUME PARTICIPANTNUME, PRENUME INSOTITOR
1.Cojocariu AndreeaCojocariu Gabriel
2.Bancila Robert AndreiBancila Stelian
3.Bancila Vlad GeorgeBancila Stelian
4.Cosma Roxana ElenaCosma Danut Stelian
5.Ciric StefanGhinea Alin
6.Matache GheorghePuiu Rares
7.Sarau Claudiu CristianSarau Marian
8.Bancu Razvan AndreiBancu Bunicu
9.Cimpoiesu DavidTata Vali
10.Calciu Ana MariaPetru Pescaru
11.Enache LorenaBoss Valentin
12.Petrea EduardPetrea Bogdan
13.Yazidi AmirMasalau Cornel
14.Popa MihneaPopa Virgil
15.
16.
17.
18.
19.
20.
apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te!

_________________

avatar
m1966ak
pescar de sase stele
pescar de sase stele

Varsta : 52
Data de inscriere : 04/02/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Stefan Popa la data de Vin Mai 16, 2014 9:45 am

@m1966ak a scris:
@danaila neculai a scris:
@dan calciu a scris:
@marian001 a scris:
@adibaiacos a scris:
@danstel a scris:
@gabi a scris:
@Alexandru a scris:TABEL DE INSCRIERE LA CONCURSUL ''PESTISORUL DE AUR:
NR.
CRT.
NUME, PRENUME PARTICIPANTNUME, PRENUME INSOTITOR
1.Cojocariu AndreeaCojocariu Gabriel
2.Bancila Robert AndreiBancila Stelian
3.Bancila Vlad GeorgeBancila Stelian
4.Cosma Roxana ElenaCosma Danut Stelian
5.Ciric StefanGhinea Alin
6.Matache GheorghePuiu Rares
7.Sarau Claudiu CristianSarau Marian
8.Bancu Razvan AndreiBancu Bunicu
9.Cimpoiesu DavidTata Vali
10.Calciu Ana MariaPetru Pescaru
11.Enache LorenaBoss Valentin
12.Petrea EduardPetrea Bogdan
13.Yazidi AmirMasalau Cornel
14.Popa MihneaPopa Virgil
15.Popa StefanPopa Sergiu
16.
17.
18.
19.
20.
apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te!

Stefan Popa
incepator
incepator

Varsta : 13
Data de inscriere : 16/05/2014

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de ValiM la data de Vin Mai 16, 2014 12:03 pm

@Stefan Popa a scris:
@m1966ak a scris:
@danaila neculai a scris:
@dan calciu a scris:
@marian001 a scris:
@adibaiacos a scris:
@danstel a scris:
@gabi a scris:
@Alexandru a scris:TABEL DE INSCRIERE LA CONCURSUL ''PESTISORUL DE AUR:
NR.
CRT.
NUME, PRENUME PARTICIPANTNUME, PRENUME INSOTITOR
1.Cojocariu AndreeaCojocariu Gabriel
2.Bancila Robert AndreiBancila Stelian
3.Bancila Vlad GeorgeBancila Stelian
4.Cosma Roxana ElenaCosma Danut Stelian
5.Ciric StefanGhinea Alin
6.Matache GheorghePuiu Rares
7.Sarau Claudiu CristianSarau Marian
8.Bancu Razvan AndreiBancu Bunicu
9.Cimpoiesu DavidTata Vali
10.Calciu Ana MariaPetru Pescaru
11.Enache LorenaBoss Valentin
12.Petrea EduardPetrea Bogdan
13.Yazidi AmirMasalau Cornel
14.Popa MihneaPopa Virgil
15.Popa StefanPopa Sergiu
16.
17.
18.
19.
20.
apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te!
avatar
ValiM
incepator
incepator

Varsta : 43
Data de inscriere : 21/01/2014

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de danstel la data de Vin Mai 16, 2014 1:24 pm

Buna ziua! Venim cu rugamintea, catre membrii asociatieii Valuri de Crap, care nu sunt implicati in competitie prin insotirea si supravegherea unui copil, daca au posibilitatea sa se prezinte, in data de 1 iunie 2014 la ora 4:00 am, in Statia CF Tulucesti pentru a participa la marcarea si rezervarea locurilor de pescuit necesare derularii concursului, sa-l contacteze pe Dan Calciu la tf.0741359774 . A fost stabilita ora 4:00 am, deoarece este prima zi in care se ridica prohibitia la pescuit si exista posibilitatea sa nu gasim locuri pe malul apei la ora cand se va face tragerea la sorti. Asteptam confirmarea dvs.
Cu stima,
Stelian Bancila

_________________

avatar
danstel
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 52
Localizare : Galati, 0745314653
Data de inscriere : 20/04/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de dan calciu la data de Vin Mai 16, 2014 6:07 pm

@dan calciu a scris:
@marian001 a scris:
@adibaiacos a scris:
@danstel a scris:
@gabi a scris:
@Alexandru a scris:TABEL DE INSCRIERE LA CONCURSUL ''PESTISORUL DE AUR:
NR.
CRT.
NUME, PRENUME PARTICIPANTNUME, PRENUME INSOTITOR
1.Cojocariu AndreeaCojocariu Gabriel
2.Bancila Robert AndreiBancila Stelian
3.Bancila Vlad GeorgeBancila Stelian
4.Cosma Roxana ElenaCosma Danut Stelian
5.Ciric StefanGhinea Alin
6.Matache GheorghePuiu Rares
7.Sarau Claudiu CristianSarau Marian
8.Bancu Razvan AndreiBancu Bunicu
9.Cimpoiesu DavidTata Vali
10.Calciu Ana MariaPetru Pescaru
11.Enache LorenaBoss Valentin
12.Serafim TeodoraTata Marian
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te!

_________________
pupati si eliberati!...?
avatar
dan calciu
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de dan calciu la data de Vin Mai 16, 2014 6:09 pm

@ValiM a scris:
@Stefan Popa a scris:
@m1966ak a scris:
@danaila neculai a scris:
@dan calciu a scris:
@marian001 a scris:
@adibaiacos a scris:
@danstel a scris:
@gabi a scris:
@Alexandru a scris:TABEL DE INSCRIERE LA CONCURSUL ''PESTISORUL DE AUR:
NR.
CRT.
NUME, PRENUME PARTICIPANTNUME, PRENUME INSOTITOR
1.Cojocariu AndreeaCojocariu Gabriel
2.Bancila Robert AndreiBancila Stelian
3.Bancila Vlad GeorgeBancila Stelian
4.Cosma Roxana ElenaCosma Danut Stelian
5.Ciric StefanGhinea Alin
6.Matache GheorghePuiu Rares
7.Sarau Claudiu CristianSarau Marian
8.Bancu Razvan AndreiBancu Bunicu
9.Cimpoiesu DavidTata Vali
10.Calciu Ana MariaPetru Pescaru
11.Enache LorenaBoss Valentin
12.Petrea EduardPetrea Bogdan
13.Yazidi AmirMasalau Cornel
14.Popa MihneaPopa Virgil
15.Popa StefanPopa Sergiu
16.Serafim TeodoraTata Marian
17.
18.
19.
20.
apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te!

_________________
pupati si eliberati!...?
avatar
dan calciu
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de dan calciu la data de Vin Mai 16, 2014 6:14 pm

va multumesc ptr ajutor dar nu este nimeni pe lista. Astept ...

_________________
pupati si eliberati!...?
avatar
dan calciu
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de dan calciu la data de Vin Mai 16, 2014 6:18 pm

@dan calciu a scris:
@ValiM a scris:
@Stefan Popa a scris:
@m1966ak a scris:
@danaila neculai a scris:
@dan calciu a scris:
@marian001 a scris:
@adibaiacos a scris:
@danstel a scris:
@gabi a scris:
@Alexandru a scris:TABEL DE INSCRIERE LA CONCURSUL ''PESTISORUL DE AUR:
NR.
CRT.
NUME, PRENUME PARTICIPANTNUME, PRENUME INSOTITOR
1.Cojocariu AndreeaCojocariu Gabriel
2.Bancila Robert AndreiBancila Stelian
3.Bancila Vlad GeorgeBancila Stelian
4.Cosma Roxana ElenaCosma Danut Stelian
5.Ciric StefanGhinea Alin
6.Matache GheorghePuiu Rares
7.Sarau Claudiu CristianSarau Marian
8.Bancu Razvan AndreiBancu Bunicu
9.Cimpoiesu DavidTata Vali
10.Calciu Ana MariaPetru Pescaru
11.Enache LorenaBoss Valentin
12.Petrea EduardPetrea Bogdan
13.Yazidi AmirMasalau Cornel
14.Popa MihneaPopa Virgil
15.Popa StefanPopa Sergiu
16.Serafim TeodoraTata Marian
17.Cornea Raresbunicu  Gica
18.
19.
20.
apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te!

_________________
pupati si eliberati!...?
avatar
dan calciu
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Trandafirescu Cristian la data de Vin Mai 16, 2014 10:10 pm

@gabi a scris:
@Alexandru a scris:TABEL DE INSCRIERE LA CONCURSUL ''PESTISORUL DE AUR:
NR.
CRT.
NUME, PRENUME PARTICIPANTNUME, PRENUME INSOTITOR
1.Cojocariu AndreeaCojocariu Gabriel
2.Trandafirescu Denisa-ElenaTrandafirescu Cristian
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te!

_________________
live for the moment not by the past, live each day like it's your last !
avatar
Trandafirescu Cristian
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 44
Localizare : Galati
Data de inscriere : 02/01/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Trandafirescu Cristian la data de Vin Mai 16, 2014 10:12 pm

De cate ori trebuie sa ma inscriu???

_________________
live for the moment not by the past, live each day like it's your last !
avatar
Trandafirescu Cristian
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 44
Localizare : Galati
Data de inscriere : 02/01/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de gabi la data de Sam Mai 17, 2014 10:31 am

Trandafire! Dormi?Lasa ca te inscriu eu in lista care trebuie.

_________________
cucu !
avatar
gabi
BUCATAR OFICIAL
BUCATAR OFICIAL

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania
Data de inscriere : 29/09/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Sam Mai 17, 2014 9:26 pm

@Trandafirescu Cristian a scris:De cate ori trebuie sa ma inscriu???
O singura data, Trandafire! O data si bine! Ca, daca ai fi cascat ochii la ceea ce scrie sub tabel, ai fi invatat si tu sa te inscrii corect, ca toti ceilalti.

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Sam Mai 17, 2014 9:27 pm

@gabi a scris:Trandafire! Dormi?Lasa ca te inscriu eu in lista care trebuie.
Lasa-l, nu-l trezi! Atunci cand posteaza aiureli pe facebook, stie sa foloseasca cel computer...

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de ValiM la data de Dum Mai 18, 2014 9:40 pm

@dan calciu a scris:
@dan calciu a scris:
@ValiM a scris:
@Stefan Popa a scris:
@m1966ak a scris:
@danaila neculai a scris:
@dan calciu a scris:
@marian001 a scris:
@adibaiacos a scris:
@danstel a scris:
@gabi a scris:
@Alexandru a scris:TABEL DE INSCRIERE LA CONCURSUL ''PESTISORUL DE AUR:
NR.
CRT.
NUME, PRENUME PARTICIPANTNUME, PRENUME INSOTITOR
1.Cojocariu AndreeaCojocariu Gabriel
2.Bancila Robert AndreiBancila Stelian
3.Bancila Vlad GeorgeBancila Stelian
4.Cosma Roxana ElenaCosma Danut Stelian
5.Ciric StefanGhinea Alin
6.Matache GheorghePuiu Rares
7.Sarau Claudiu CristianSarau Marian
8.Bancu Razvan AndreiBancu Bunicu
9.Cimpoiesu DavidTata Vali
10.Calciu Ana MariaPetru Pescaru
11.Enache LorenaBoss Valentin
12.Petrea EduardPetrea Bogdan
13.Yazidi AmirMasalau Cornel
14.Popa MihneaPopa Virgil
15.Popa StefanPopa Sergiu
16.Serafim TeodoraTata Marian
17.Cornea Raresbunicu  Gica
18.
19.
20.
apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te!
avatar
ValiM
incepator
incepator

Varsta : 43
Data de inscriere : 21/01/2014

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de ValiM la data de Dum Mai 18, 2014 9:41 pm

Pastrati-mi si mie un loc . Tot incerc sa ma trec pe tabelul ala dar nu reusesc. Mateiciuc David e concurentul. Merci
avatar
ValiM
incepator
incepator

Varsta : 43
Data de inscriere : 21/01/2014

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Trandafirescu Cristian la data de Dum Mai 18, 2014 9:53 pm

nu vrea neam......daca vin cu fica-mea si nu pescuieste,arunc cu pietre-n balta,serios....asa ca dom Admin lasa vrajeala si inscrie-ma cu Elena pe tabel ca fac urat rau.....

_________________
live for the moment not by the past, live each day like it's your last !
avatar
Trandafirescu Cristian
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 44
Localizare : Galati
Data de inscriere : 02/01/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de ValiM la data de Dum Mai 18, 2014 10:03 pm

@Trandafirescu Cristian a scris:nu vrea neam......daca vin cu fica-mea si nu pescuieste,arunc cu pietre-n balta,serios....asa ca dom Admin lasa vrajeala si inscrie-ma cu Elena pe tabel ca fac urat rau.....
Subscriu. Si feciorul meu e de aceeasi parere
avatar
ValiM
incepator
incepator

Varsta : 43
Data de inscriere : 21/01/2014

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de dan calciu la data de Lun Mai 19, 2014 7:02 am

@ValiM a scris:
@dan calciu a scris:
@dan calciu a scris:
@ValiM a scris:
@Stefan Popa a scris:
@m1966ak a scris:
@danaila neculai a scris:
@dan calciu a scris:
@marian001 a scris:
@adibaiacos a scris:
@danstel a scris:
@gabi a scris:
@Alexandru a scris:TABEL DE INSCRIERE LA CONCURSUL ''PESTISORUL DE AUR:
NR.
CRT.
NUME, PRENUME PARTICIPANTNUME, PRENUME INSOTITOR
1.Cojocariu AndreeaCojocariu Gabriel
2.Bancila Robert AndreiBancila Stelian
3.Bancila Vlad GeorgeBancila Stelian
4.Cosma Roxana ElenaCosma Danut Stelian
5.Ciric StefanGhinea Alin
6.Matache GheorghePuiu Rares
7.Sarau Claudiu CristianSarau Marian
8.Bancu Razvan AndreiBancu Bogdan
9.Cimpoiesu DavidTata Vali
10.Calciu Ana MariaPetru Pescaru
11.Enache LorenaBoss Valentin
12.Petrea EduardPetrea Bogdan
13.Yazidi AmirMasalau Cornel
14.Popa MihneaPopa Virgil
15.Popa StefanPopa Sergiu
16.Serafim TeodoraTata Marian
17.Cornea Raresbunicu  Gica
18.Popa AnaPopa Daniel
19.Popa OctavianManea Florin
20.Anghelescu AndreiAnghelescu Sorin
apasa butonul ''citeaza'' din cel mai recent mesaj ce contine acest tabel si inscrie-te!

_________________
pupati si eliberati!...?
avatar
dan calciu
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de dan calciu la data de Lun Mai 19, 2014 7:21 am

nimeni nu se inscrie sa ajute la organizare?

_________________
pupati si eliberati!...?
avatar
dan calciu
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de dan calciu la data de Lun Mai 19, 2014 7:26 am

nu exista lista, doar bunavointa din partea membrilor APSF VALURI DE CRAP

_________________
pupati si eliberati!...?
avatar
dan calciu
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 50
Localizare : galati romania
Data de inscriere : 16/02/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de razvan negru la data de Lun Mai 19, 2014 8:33 pm

o sa ajut cu toata placerea ....................dar intai sa am confirmarea ca sunt disponibil pe 1 iunie
sper macar arbitru sa pot veni .............

_________________

avatar
razvan negru
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 37
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 16/04/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mar Mai 20, 2014 10:14 am

TABEL CU CONCURENTII INSCRISI LA CONCURSUL DE PESCUIT ''PESTISORUL DE AUR''
NR.
CRT.
NUME, PRENUME PARTICIPANTNUME, PRENUME INSOTITOR
1.Cojocariu AndreeaCojocariu Gabriel
2.Bancila Robert AndreiBancila Stelian
3.Bancila Vlad GeorgeBancila Stelian
4.Cosma Roxana ElenaCosma Danut Stelian
5.Ciric StefanGhinea Alin
6.Puiu RaresMatache Gheorghe
7.Sarau Claudiu CristianSarau Marian
8.Bancu Razvan AndreiBancu Bogdan
9.Cimpoiesu DavidTata Vali
10.Calciu Ana MariaPetru Pescaru
11.Enache LorenaBoss Valentin
12.Petrea EduardPetrea Bogdan
13.Yazidi AmirMasalau Cornel
14.Popa MihneaPopa Virgil
15.Popa StefanPopa Sergiu
16.Serafim TeodoraTata Marian
17.Cornea Raresbunicu  Gica
18.Popa AnaPopa Daniel
19.Popa OctavianManea Florin
20.Anghelescu AndreiAnghelescu Sorin
21.Mateiciuc DavidMateiciuc Valentin
22.Trandafirescu Denisa-ElenaTrandafirescu Cristian

DIN ACEST MOMENT LISTA ESTE INCHISA. SUCCES PARTICIPANTILOR!

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mar Mai 20, 2014 10:30 am

@Trandafirescu Cristian a scris:nu vrea neam......daca vin cu fica-mea si nu pescuieste,arunc cu pietre-n balta,serios....asa ca dom Admin lasa vrajeala si inscrie-ma cu Elena pe tabel ca fac urat rau.....
Daca nu vrea... neam, arunca computerul in balta, Trandafire! Ca, poate prinzi si tu ceva peste...

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de ValiM la data de Mar Mai 20, 2014 11:34 am

Asa mai merge!
avatar
ValiM
incepator
incepator

Varsta : 43
Data de inscriere : 21/01/2014

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de adibaiacos la data de Mar Mai 20, 2014 3:49 pm

Mai am un prieten care ar dori sa vina cu baiatul, care este clasa I-a.
Daca se razgandeste cineva, rog adminul sa-l inscrie pe lista.
Multumesc anticipat.
Numa parinte: Cristea Aurelian;
Nume copil: Cristea Rares Mihai.

_________________

Ca pescarul nu-i niciunul.....
avatar
adibaiacos
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 51
Localizare : Braila
Data de inscriere : 21/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mar Mai 20, 2014 3:59 pm

@adibaiacos a scris:Mai am un prieten care ar dori sa vina cu baiatul, care este clasa I-a.
Daca se razgandeste cineva, rog adminul sa-l inscrie pe lista.
Multumesc anticipat.
Numa parinte: Cristea Aurelian;
Nume copil: Cristea Rares Mihai.
Adminul il va inscrie cu placere daca dl. vicepresedinte Calciu va incuviinta acest lucru. Ia legatura cu el si, daca este de acord, situatia este ca si rezolvata.

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de adibaiacos la data de Mar Mai 20, 2014 10:57 pm

ok, ms d-le admin

_________________

Ca pescarul nu-i niciunul.....
avatar
adibaiacos
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 51
Localizare : Braila
Data de inscriere : 21/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Trandafirescu Cristian la data de Joi Mai 22, 2014 7:58 am

Sa traiesti nea Sandica....l-am aruncat pe fereastra da a venit la loc....daca-i de gen feminin...Smile))

_________________
live for the moment not by the past, live each day like it's your last !
avatar
Trandafirescu Cristian
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 44
Localizare : Galati
Data de inscriere : 02/01/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de gabi la data de Joi Mai 22, 2014 8:49 am

L-ai legat cu elastic Trandafire.

_________________
cucu !
avatar
gabi
BUCATAR OFICIAL
BUCATAR OFICIAL

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania
Data de inscriere : 29/09/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Joi Mai 22, 2014 8:53 am

@gabi a scris:L-ai legat cu elastic Trandafire.
Baiat bun. Dar mananca gulas cam mult...

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Trandafirescu Cristian la data de Lun Mai 26, 2014 11:46 pm

ce va mai place scortisoara......Smile))

_________________
live for the moment not by the past, live each day like it's your last !
avatar
Trandafirescu Cristian
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 44
Localizare : Galati
Data de inscriere : 02/01/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mar Mai 27, 2014 6:37 pm

S-au suplimentat fondurile pentru concurs, asa ca vom completa lista cu participanti:
NR.
CRT.
NUME, PRENUME PARTICIPANTNUME, PRENUME INSOTITOR
1.Cojocariu AndreeaCojocariu Gabriel
2.Bancila Robert AndreiBancila Stelian
3.Bancila Vlad GeorgeBancila Stelian
4.Cosma Roxana ElenaCosma Danut Stelian
5.Ciric StefanGhinea Alin
6.Puiu RaresMatache Gheorghe
7.Sarau Claudiu CristianSarau Marian
8.Bancu Razvan AndreiBancu Bogdan
9.Cimpoiesu DavidTata Vali
10.Calciu Ana MariaPetru Pescaru
11.Enache LorenaBoss Valentin
12.Petrea EduardPetrea Bogdan
13.Yazidi AmirMasalau Cornel
14.Popa MihneaPopa Virgil
15.Popa StefanPopa Sergiu
16.Serafim TeodoraTata Marian
17.Cornea Raresbunicu  Gica
18.Popa AnaPopa Daniel
19.Popa OctavianManea Florin
20.Anghelescu AndreiAnghelescu Sorin
21.Mateiciuc DavidMateiciuc Valentin
22.Trandafirescu Denisa-ElenaTrandafirescu Cristian
23.Cristea Rares MihaiCristea Aurelian
24.Antohe TeodorAntohe Adrian
25.Cornea IustinCornea Catalin

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Trandafirescu Cristian la data de Mar Mai 27, 2014 9:30 pm

speram la o vreme pe masura....poate vb cu Busu nea Sandica sa ne dea ceva vreme frumoasa....ii dai si tu acolo un gulas...

_________________
live for the moment not by the past, live each day like it's your last !
avatar
Trandafirescu Cristian
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 44
Localizare : Galati
Data de inscriere : 02/01/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de gabi la data de Mier Mai 28, 2014 11:03 am

Trandafire,m-ai mancat cu gulasul tau. Nu ar mai trebui sa mai fii in echipa "La piovra" ci in echipa "Gulas".

_________________
cucu !
avatar
gabi
BUCATAR OFICIAL
BUCATAR OFICIAL

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania
Data de inscriere : 29/09/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Alexandru la data de Mier Mai 28, 2014 12:48 pm

@gabi a scris:Trandafire,m-ai mancat cu gulasul tau. Nu ar mai trebui sa mai fii in echipa "La piovra" ci in echipa "Gulas".
In echipa ''Foamea''...

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 50
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de razvan negru la data de Mier Mai 28, 2014 7:23 pm

Oficial RAZVAN NEGRU ARBITRU! !!!!!

_________________

avatar
razvan negru
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 37
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 16/04/2012

Sus In jos

Re: CUPA ''PEŞTIŞORUL DE AUR'' - ediţia I-a, 2014, Tulucesti.

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum